Steen Pegani

Tryllekunstner

Steen Pegani optræder med et elegant og charmerende show, serveret med en god portion selvironi og improvisation. Vægten er lagt på underholdning, og publikum føler sig i trygge hænder, når den rutinerede entertainer fører dem ind i magiens verden. Der bliver grinet rigtig meget, samtidig med at alle sidder tilbage med den fantastiske "hvordan-gjorde-han-følelse", som kun en tryllekunstner kan skabe.

UNDERHOLDNING FOR VOKSNE
Noget helt specielt - Skaber altid en god stemning

Showet sammensættes efter det publikum der skal optrædes for. Pegani kan også hyres til at flette et bestemt tema eller produkt med ind i showet, eller lave et underholdende team-building forløb, med magien som omdrejningspunkt.

Book Pegani til:

firmafesten
messen
jubilæet
byfesten
det private selskab
receptionen
præsentationsmødet
personale weekenden
kurset

- ja, hvor som helst hvor der er brug for et elegant, muntert og magisk indslag.


Eksempler på tilfredse kunder.


Messecenter Herning
Da Foodexpo 2006 skulle åbnes med fødevareminister Hans Christian Schmidt, ønskede Messecenter Herning et anderledes indslag. Steen Pegani tryllede med snoren, inden ministeren klippede den over og foretog den officielle indvielse.

Metronome
Lige nu er Metronome og Look Entertainment i gang med produktionen af 10 tv-udsendelser med titlen "Cirkus! Cirkus!". Steen Pegani er hyret som underviser og instruktør og resultatet kan opleves i efteråret 2006 på TV2.

Operaen
Da administrationen ved Det Kongelige Teater skulle på kursus, valgte de at sætte to timer af til et engagerende indslag med Steen Pegani:
-Du levede op til vores forventninger - og mere til. Helt personligt har jeg i dag ondt i min lattermuskel, og det er jo ikke det værste. Vi var meget trygge i dine hænder.
Berit Lundberg, chefsekretær, Det Kongelige Teater

Miljøstyrelsen
Efter en lang dag på en konference i Odense, ønskede deltagerne at slappe af med lidt god underholdning. Valget faldt på 30 minutter i selskab med Steen Pegani.

Horsens Kommune
Når Horsens skal sælge byen og dens byggegrunde på messer rundt omkring i landet, har de en fast aftale om engagement med byens tryllekunstner. Steen Pegani underholder gæsterne, trækker folk til standen og bakker op om byens image som aktiv kulturby.Danmiljø
Ved åbningen af Danmiljø 2006, fik Pegani til opgave at lave et indslag med messens kendetegn: en vandkande, en landmålerstav, en megafon, en papirsflyver, en skraldespand, nogle trafikskilte og et par grønne solbriller. Herefter blev messen officielt indviet sammen med Miljøminister Connie Hedegaard.

FL Schmidt
Sammen med gode kolleger underholdte Steen Pegani rundt ved bordene, ved FL Schmidts store julefrokost i 2005 på Statens Museum for Kunst.Magisk Weekend
Hvert år mødes 500 skandinaviske tryllekunstnere til en stor messe i Lund, Sverige. Her underviser nogle af de bedste navne fra den magiske verden. Gennem 15 år har Steen Pegani været hyret til at fungere som underholdende konferencier i showet, hvor tryllebranchens nyheder præsenteres.

Advodan
I forbindelse med lanceringen af advokatsammenslutningens nye logo og profil, blev Steen Pegani hyret til at lave et to timers indslag, hvor 100 medarbejdere selv skulle lære at trylle - med udgangspunkt i kædens værdibegreber.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steen Pegani er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Steen Pegani

For booking af Steen Pegani ring til Trylleri.dk - booking tlf 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld