Søren Andersen

Tryllerkunstner

Søren Andersen er en af Danmarks mest erfarne og kompetente tryllekunstnere. Han har vundet DM i tryl flere gange og er Danmarks eneste Nordiske Mester i nyere tid. Han har optrådt for mange af Danmarks førende virksomheder og medvirket i Magic Fight Night med bl. a. Rune Klan.

Søren A. er en anderledes tryllekunstner, som mener at trylleri ikke blot skal være små meningsløse gåder, men have forbindelse til virkeligheden - forstået på den måde at det skal være meningsfuldt og handle om livet og dets mange facetter. Søren A demonstrerer i sit show "Trylleri mod dagligdagen", hvordan trylleri kan bruges til at tackle dagligdagens små og store problemer.

Det er morsomt, magisk og oplysende. Publikum bliver ikke kun underholdt - De bliver klogere.

Close Up Trylleri/Mix & Mingle
På grund af fleksibiliteten, er Close Up Trylleri perfekt til enhver lejlighed. Søren A. mingler med dine gæster og tryller for dem på stedet med ting han har med i lommerne. Det er suverænt effektivt til at "bryde isen" under alle slags arrangementer, hvor man ofte står lidt akavet og prøver på at finde på noget at tale om. Søren A's trylleri kan ryste folk sammen ved at give dem en fælles oplevelse som både er morsom og fantastisk.

HVORFOR TRYLLERI?
Fordi trylleri afslører en form for sandhed. Det er en måde at udtrykke sig på. Søren A. mener at trylleri skal have mening. Publikum skal finde mere i det end bare et trick. Trylleri er en følelse af forundring - det er en returbillet tilbage til barndommen og eventyret. Han er begejstret for mysteriet og de psykologiske nuancer i trylleri. Selvfølgelig skal folk underholdes og more sig, men de skal også føle sig i kontakt med hinanden og tænke over den måde de opfatter verden på. Søren A. er en stærk partner når din virksomheds ansatte eller kunder skal underholdes. Søren A. matcher de nyeste trends til fester, events og markedsføring.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Søren Andersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Søren Andersen

For booking af Søren Andersen ring til Trylleri.dk - booking tlf 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld