Hofnarren Bugislaw

Tryllekunstner - ballondyr

Hofnarren Bugislaw: Trylleshow - familieunderholdning - ballondyr
trylleskole - walkaround magic.
Bugislaw har bl.a modtaget 1. pris for børneunderholdning ved Nordisk Kongres i Aalborg i 2005

Eget anlæg medbringes ...

Hofnarren Bugislaw

Bugislaw og Prinsessens fødselsdag er en trylleteater forestilling, hvor børnene bliver en del af eventyret, og hjælper Hofnarren Bugislaw med at redde Prinsessens fødselsdag.
Hofnarren Bugislaw spiller og synger en Go-morgen-stå-op sang med børnene. Det er fest, eventyr og god stemning.

Der er fart over feltet, når han får børn og barnlige sjæle til at more sig kongeligt. Børnene er med fra start til slut og smilebåndet får god motion. I forestillingen bliver der lavet ballon dyr og tryllet med ketchupflasker og røde pølser, der senere bliver kogt i oldemors gryde.

Ballon Narren Bugislaw, laver sjove ballonfigurer og tryller for børnene. Et velegnet arrangement til butikscentre, markedspladser og udstillinger. Børnene står i kø for at være med og smilebåndet får god motion, når han underholder på festlig vis.

Bugislaw går rundt i byens gader og laver sjove ballondyr til børnene. Han kan lave hunde, papegøjer og andre sjove dyr. Børnene elsker det.

Glæd dig uanset alder til en forrygende dag med Bugislawistans eneste hofnar Bugislaw.

Trylleshow - familieunderholding - ballondyr ...Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Hofnarren Bugislaw er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Hofnarren Bugislaw

For booking af Hofnarren Bugislaw ring til Trylleri.dk - booking tlf 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld