Mikkel Gundersen

Tryllekunstner

- Kun for voksne
Mikkels shows er målrettet til det voksne publikum. Mikkel fingerfærdighed er imponerende og hans veludviklede showmanship er resultatet af utallige shows landet over. Mikkels fingerfærdighed er blandt det bedste i dansk underholdning.


Stand-up magic:
30 minutters rendyrket underholdning. Et show uden store rekvisitter, men med masser af situationskomik. Mikkels fornemmelse og showmanship levere det optimale show til lejligheden. Flere af deltagerne inddrages i showet til alles begejstring.

Close-up magic:
Walk-around underholdning med det bedste fingerfærdigheds-magi. Utroligt og nærværende. Mikkel underholder alle i mindre grupper.

Trade magic:
Kundemagneten til messe-standen. Mikkel sørger for god aktivitet ved stande. Folk står ofte i kø for at deltage. Med sit optræden "ekspederes" emner videre til sælgerne på standen.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Gundersen er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Mikkel Gundersen

For booking af Mikkel Gundersen ring til Trylleri.dk - booking tlf 7026 0100


 Nyhedsbrev
E-mailadresse:

Tilmeld
Frameld