Nicklas Berg - Tryllekunstner

Trylleri med levende dyr

Nicklas Berg laver en perfekt kombination af trylleri og bugtaling, bl.a. med hans nye bugtalerdukke fra USA.

Nicklas skiller sig ud fra mange andre tryllekunstner, da han bl.a. optræder med levende dyr.

 

Nicklas Berg - Tryllekunstner

 

Nicklas søger for at både børn og voksne kommer i fokus, da der altid skal bruges nogle assistenter.

Nicklas optræder til alt, intet er for småt eller stort. Der laves gerne ballondyr til alle børnene efter trylleshowet.

Nicklas fik interessen for underholdning, da han som 12 årige, startede i fritidsklubben Cirkus Kæphøj i Holbæk, hvor han lærte at køre på ethjulet cykel og jongler, men det var hurtigt trylleriet der fangede, hans interesse.

Nicklas Berg deltog i " Sådan Cirkus" med Bubber som vært. Nicklas slog alle de andre tryllekunstner ud og endte i finalen i "Cirkus Benneweis" Med 1200 publikummer og 600.000 Tv-seer.

Dommerne sagde om Nicklas " han tager et hvert publikum med storm". Hvilket må siges at være sandt, med over 100 optrædener om året.

Nicklas har optrådt flere gange på TV.

Nicklas gik ud af folkeskolen i 2007. Hvorefter trylleriet er blevet hans levevej.

Nicklas Berg optræder i hele Danmark.

NYT NYT: Få ekstra meget opmærksomhed til butikken eller messestanden når Nicklas går rundt i sin abe-kostume. Ideel ide til uddeling af vareprøver eller fx ballondyr til bl.a. Butikcentre - Gågader - Messer - Bynight og meget mere.

Udtalelse:
Vi er overmåde tilfredse med Nicklas' optræden - han er super professionel, sød og dygtig, havde børnene i sin hule hånd, var selv ude og gøre opmærksom på showet, ja - vi er nærmest ekstatiske over hvor godt det var.
Vi skal lige kende budgettet for næste år, men pønser allerede på at booke ham igen, hvis han har lyst.

Sarah Holm-Hansson
Bibliotekar, Helsingør Kommunes Biblioteker


Vi havde fornøjelsen, at få en helt unik oplevelse, da tryllekunstner Nicklas Berg lagde vejen forbi vor sommerfest.

Han formåede med sine rappe replikker og sit kæmpe talent, at underholde os alle, så latteren ingen ende ville tage. Showet var skræddersyet til os med både trylleshow, bugtaler med vor direktør som "dukke" og endeligt "close up magic". (Trylleri lige for næsen af os).

Nicklas var så overbevisende i hans performance, så vi alle fik en
fantastisk oplevelse med latter, undren og mere latter.

Glæd jer!!

Jesper Holm
Transport Manager
HC Pumps & Trucks A/S
Heidelberg Cement Group

Til vores sommerfest i DK Beton havde vi besøg af Nicklas Berg - Magic og det var rigtig sjovt. Da jeg hørte at festudvalget havde bestilt tryllekunstner tænkte jeg ja okay, men er det ikke lidt kedeligt. Det var det bestemt ikke! Vi blev virkelig underholdt. Nicklas er en rigtig dygtig tryllekunstner som kan sine tricks. Men det bedste er at det bliver udført på en sjov og underholdende måde. Jeg, chefen blev selvfølgelig drillet og hængt ud til stor morskab for personalet, specielt Nicklas som bugtaler kan anbefales. Jeg kan kun anbefale Nicklas Berg som underholdning til fester og andre arrangementer som skal piftes lidt op.
Niels Søndergaard
Adm. Direktør
DK Beton A/S

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nicklas Berg - Tryllekunstner er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Nicklas Berg - Tryllekunstner

For booking af Nicklas Berg - Tryllekunstner ring til Trylleri.dk - booking tlf 7026 0100
Trylleri.dk - booking tlf 7026 0100
Booking Tel: 7026 0100
E-mail: info@trylleri.dk