Mikkel Gundersen

Mentalist

Del på de sociale medier

Mikkel Gundersen

Oplev et fantastisk show til årets store fest, der med garanti er en unik og imponerende oplevelse, som huskes i mange år.

Mikkel er en dygtig tankelæser, der på en uhøjtidelig, intelligent og humoristisk måde påvirker og aflæser gæsternes tanker.

Mikkel er en af de mest benyttede underholdere i Danmark. Han har over 2000 shows og foredrag på sit CV. Ørkenens Sønner, Rune Klan m.fl. har benyttet Mikkel som konsulent. Gennem de sidste 25 år har Mikkel erfaringer fra trylleri, stand-up og teater. Disse erfaringer kan komme dit arrangement til gode.

Tankelæsershow

Et show for alle på ca. 30-45 min. Showet går i al sin enkelthed ud på, at publikum skal grine så meget så muligt, samtidig med at der manipuleres og læses tanker. Showet egner sig perfekt til firmafester, konferencer og andre større sammenkomster.

Close-up show

Underholdning helt under tilskuernes næser. Mikkel går rundt i selskabet og underholder de enkelte borde eller grupper af mennesker i selskabet. Her er målet også, at publikum morer sig og samtidig bliver imponeret af Mikkels utrolige færdighed. Ved denne underholdningsform er Mikkel kendt i branchen for at være ekspert i at ”stjæle” publikums armbåndsure.

Showet er velegnet til receptioner, åbent hus-arrangementer og firmafester.

Kombi show
Hele pakken. Ved først at udføre sit close-up show underholder Mikkel ved alle borde i selskabet, samtidig laves ”research” blandt udvalgte tilskuere. Det sikrer, at Mikkel har mulighed og at lave et forarbejde, der sikrer et fantastisk afslutningsshow for alle i selskaber sidst på aftenen.

Alle shows kan laves på engelsk.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Gundersen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Mikkel Gundersen.

For booking af Mikkel Gundersen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.