Nicklas Berg

Trylle og bugtalershow

Del på de sociale medier

Nicklas Berg

Trylleri og bugtalershow

Nicklas Berg laver en perfekt kombination af trylleri og bugtalershow bl.a. med sin nye bugtalerdukke fra USA.

Nicklas søger for, at både børn og voksne kommer i fokus, da der altid skal bruges nogle assistenter.

Nicklas optræder til alt, intet er for småt eller stort.

Nicklas fik interessen for underholdning, da han som 12-årig startede i fritidsklubben Cirkus Kæphøj i Holbæk, hvor han lærte at køre på ethjulet cykel og jonglere, men det var hurtigt trylleriet, der fangede hans interesse.

Nicklas Berg deltog i Sådan Cirkus med Bubber som vært. Nicklas slog alle de andre tryllekunstnere ud og endte i finalen i Cirkus Benneweis med 1200 publikummer og 600.000 tv-seer. Dommerne sagde om Nicklas: ”Han tager ethvert publikum med storm.” Hvilket må siges at være sandt med over 100 optrædener om året.

Nicklas gik ud af folkeskolen i 2007. Hvorefter trylleriet er blevet hans levevej.

Nicklas laver både børne- og voksenshow eller en kombination, som han kalder familieshow. Det er også muligt at booke Nicklas til private børnefødselsdage – her medbringer han et lille lydanlæg, som er hurtigt at stille op. Det bliver en uforglemmelig dag for fødselaren, som kan være Nicklas assistent under showet. Pladskravet til dette børnefødselsdagsshow er 1,5 x 1,5 meter.

Nicklas Berg optræder i hele Danmark.

Udtalelser:

”Vi er overmåde tilfredse med Nicklas’ optræden – han er super professionel, sød og dygtig, havde børnene i sin hule hånd, var selv ude og gøre opmærksom på showet, ja – vi er nærmest ekstatiske over hvor godt det var. Vi skal lige kende budgettet for næste år, men pønser allerede på at booke ham igen, hvis han har lyst.” – Sarah Holm-Hansson, bibliotekar, Helsingør Kommunes Biblioteker.

”Vi havde fornøjelsen, at få en helt unik oplevelse, da tryllekunstner Nicklas Berg lagde vejen forbi vor sommerfest. Han formåede med sine rappe replikker og sit kæmpe talent, at underholde os alle, så latteren ingen ende ville tage. Showet var skræddersyet til os med både trylleshow, bugtaler med vor direktør som ’dukke’ og endeligt close up magic. (Trylleri lige for næsen af os). Nicklas var så overbevisende i hans performance, så vi alle fik en fantastisk oplevelse med latter, undren og mere latter. Glæd jer!!” – Jesper Holm, Transport Manager, HC Pumps & Trucks A/S, Heidelberg Cement Group.

”Til vores sommerfest i DK Beton havde vi besøg af Nicklas Berg – Magic og det var rigtig sjovt. Da jeg hørte at festudvalget havde bestilt tryllekunstner tænkte jeg ja okay, men er det ikke lidt kedeligt. Det var det bestemt ikke! Vi blev virkelig underholdt. Nicklas er en rigtig dygtig tryllekunstner som kan sine tricks. Men det bedste er at det bliver udført på en sjov og underholdende måde. Jeg, chefen blev selvfølgelig drillet og hængt ud til stor morskab for personalet, specielt Nicklas som bugtaler kan anbefales. Jeg kan kun anbefale Nicklas Berg som underholdning til fester og andre arrangementer som skal piftes lidt op.” – Niels Søndergaard, adm. direktør, DK Beton A/S.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Nicklas Berg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Nicklas Berg.

For booking af Nicklas Berg ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.