Søg

Steen Pegani

trylleri med situationsfornemmelse

Tryllekunstner og entertainer Steen Pegani leverer et elegant og nærværende show, hvor alle bliver godt underholdt – uanset alder. Der er masser at grine af, og en hel række af de her herlige hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre øjeblikke.

Skaber altid en god stemning

Steen Pegani optræder med et elegant og charmerende show, serveret med en god portion selvironi og improvisation. Vægten er lagt på underholdning, og publikum føler sig i trygge hænder, når den rutinerede entertainer fører dem ind i magiens verden. Der bliver grinet rigtig meget, samtidig med at alle sidder tilbage med den fantastiske hvordan-gjorde-han-følelse, som kun en tryllekunstner kan skabe.

Publikum inddrages på en fin måde, og showet sammensættes efter, hvem der skal optrædes for. Pegani kan også hyres til at flette et bestemt tema eller produkt med ind i showet eller lave et underholdende teambuilding forløb med magien som omdrejningspunkt.

Magisk teambuilding

Pegani har udviklet et populært koncept, hvor 20-100 deltagere bliver rigtig godt underholdt i to timer. Det er sjovt, spændende og anderledes – og får alle med. Virksomheder som LEGO, DSB, McKinsey, Rambøll, Stark, Advodan, DONG, 3F, Coop Danmark, Det Kgl. Teater og SMC-biler har allerede oplevet magien.

Måske idéen til jeres næste arrangement?

Erfaring tæller!

Steen Pegani leverer et underholdende show, hvor alle er med fra start til slut. Børnene skiftevis skriger af grin og er musestille, og når der til flere numre skal bruges en medhjælper, ryger en skov af villige hænder i vejret. Steen er selv far til tre og kan tale med børn i alle aldre. Med flere tusinde forestillinger i bagagen kan han på en varm og professionel måde håndtere enhver situation, der måtte opstå.

Showet sammensættes efter, hvem der skal optrædes for. Men det specielle ved Steens forestilling er, at han kan fange et publikum med stor aldersspredning. Så alle imellem 3-15 år bliver godt underholdt på én gang, og de voksne må også meget gerne være med! Showet kan varieres fra 25-45 minutter, og evt. deles op i to afdelinger. Publikums antal er underordnet.

Når du har booket, skal du ikke tænke på mere. Steen Pegani medbringer selv alt, hvad han skal bruge til sit show – også hvis der er behov for lydanlæg, bagtæppe eller en lille scene. Det eneste, du skal tænke på, er et ledigt lokale, hvor Steen (uden at stå i vejen) kan tage det pæne tøj på, og i al hemmelighed ”putte ting op i ærmerne”.

 

Referencer:

”Tak for godt show i går, meget ros fra os og alle gæsterne 🙂 Vellykket og meget elegant.” – Sara Holt Jørgensen, bryllup i baghaven.

Der har været en udbredt snakken i dag og stor tilfredshed omkring arrangementet i går. En stor succes.” – Britt Lindy Knudsen, DONG Energi.

”Det var virkelig et super fint show – vi var MEGET tilfredse. Har givet anledning til megen snak både i går efter showet og hernede i dag – om hvordan mon det kunne lade sig gøre. Du har fået stor ros af alle.” – Trine Ørbech, KMPG.

”Vi siger tusinde tak for sidst. Det var rigtig godt og jeg tror at alle morede sig. Der har kun været positive tilbagemeldinger. Mange havde helt ondt i maven af at grine, så det var en stor succes. Jeg skal anbefale ’Magisk teambuilding’ til andre.” – Jane Vad Christensen, afdelingsleder, DSB.

”Tak for din indsats i lørdags. Vores gæster var meget optaget af dit show og roste det meget. Dit tag på børnene var imponerende og den 4-årige Hjalmars begejstring lyser ud af de billeder, jeg vedlægger. Toastmateren, Lars, var meget skeptisk mht. overhovedet at have et trylleshow med i programmet, men da du netop havde valgt ham til assistent, blev han helt overbevist og blev ved med at tale om, at han ikke begreb, hvordan du kunne lave dit trick med rebene og bogstaveligt snørede ham. Han talte også om det, da han sagde farvel søndag formiddag. Endnu engang tak!” – Else Marie og Anders Frøland, privat fest.

”I forbindelse med afslutningen på et større projekt med en fælles netavis for skolerne i Horsens Kommune, var Steen Pegani hyret som konferencier.” – Hallo Horsens.

”Tusind tak for en rigtig god formiddag i Sønderbro Kulturhus, hvor du var mand for at give en masse glade børn en rigtig god oplevelse. Jeg var imponeret over både din velforberedthed, og din fine måde at inddrage børnene i showet.” – Lene Bro, Hattingskolen.

”I anledning af Legolands 40 års jubilæum, fyldte Steen Pegani tilskuerrækkerne foran den store eventscene med fire populære forestillinger.” – Legoland.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel