Steen Pegani

Tryllekunstner

Del på de sociale medier

Trylleri med situationsfornemmelse

Tryllekunstner og entertainer Steen Pegani leverer et elegant og nærværende show, hvor alle bliver godt underholdt – uanset alder. Der er masser at grine af, og en hel række af de her herlige hvordan-pokker-kan-det-mon-lade-sig-gøre øjeblikke…

 

Skaber altid en god stemning

Steen Pegani optræder med et elegant og charmerende show, serveret med en god portion selvironi og improvisation. Vægten er lagt på underholdning, og publikum føler sig i trygge hænder, når den rutinerede entertainer fører dem ind i magiens verden. Der bliver grinet rigtig meget samtidig med, at alle sidder tilbage med den fantastiske ”hvordan-gjorde-han-følelse”, som kun en tryllekunstner kan skabe.

Publikum inddrages på en fin måde og showet sammensættes efter hvem der skal optrædes for. Pegani kan også hyres til at flette et bestemt tema eller produkt med ind i showet, eller lave et underholdende team-building forløb, med magien som omdrejningspunkt.

 

Magisk teambuilding

Pegani har udviklet et populært koncept, hvor 20-100 deltagere bliver rigtig godt underholdt i to timer. Det er sjovt, spændende og anderledes – og får alle med. Virksomheder som Lego, DSB, McKinsey, Rambøll, Stark, Advodan, DONG, 3F, Coop Danmark, Det Kgl. Teater og SMC-biler har allerede oplevet magien.

Måske idéen til jeres næste arrangement?

 

Erfaring tæller!

Steen Pegani leverer et underholdende show, hvor alle er med fra start til slut. Børnene skiftevis skriger af grin og er musestille, og når der til flere numre skal bruges en medhjælper, ryger en skov af villige hænder i vejret. Steen er selv far til tre og kan snakke med børn i alle aldre. Med flere tusinde forestillinger i bagagen, kan han på en varm og professionel måde håndtere enhver situation, der måtte opstå.

Showet sammensættes efter hvem der skal optrædes for. Men det specielle ved Steens forestilling er, at han kan fange et publikum med stor aldersspredning. Så alle imellem 3-15 år bliver godt underholdt – på én gang, og de voksne må også meget gerne være med! Showet kan varieres fra 25-45 minutter, og evt. deles op i to afdelinger. Publikums antal er underordnet.

Når du har booket, skal du ikke tænke på mere
Steen Pegani medbringer selv alt hvad han skal bruge til sit show – også hvis der er behov for lydanlæg, bagtæppe eller en lille scene. Det eneste du skal tænke på er et ledigt lokale, hvor Steen (uden at stå i vejen) kan tage det pæne tøj på, og i al hemmelighed “putte ting op i ærmerne”.

 

Referencer

Bryllup i baghaven:

Tak for godt show i går, meget ros fra os og alle gæsterne :o)
Vellykket og meget elegant.
– Sara Holt Jørgensen

 

DONG Energy

Der har været en udbredt snakken i dag og stor tilfredshed omkring arrangementet i går. En stor succes.
– Britt Lindy Knudsen

 

KMPG

Det var virkelig et super fint show – vi var MEGET tilfredse. Har givet anledning til megen snak både i går efter showet og hernede i dag – om hvordan mon det kunne lade sig gøre 🙂 Du har fået stor ros af alle.
– Trine Ørbech

 

DSB

Vi siger tusinde tak for sidst. Det var rigtig godt og jeg tror at alle morede sig. Der har kun været positive tilbagemeldinger. Mange havde helt ondt i maven af at grine, så det var en stor succes. Jeg skal anbefale ”Magisk teambuilding” til andre.
– Jane Vad Christensen, Afdelingsleder, DSB

 

Privat fest

Tak for din indsats i lørdags. Vores gæster var meget optaget af dit show og roste det meget. Dit tag på børnene var imponerende og den 4-årige Hjalmars begejstring lyser ud af de billeder, jeg vedlægger. Toastmateren, Lars, var meget skeptisk mht. overhovedet at have et trylleshow med i programmet, men da du netop havde valgt ham til assistent, blev han helt overbevist og blev ved med at tale om, at han ikke begreb, hvordan du kunne lave dit trick med rebene og bogstaveligt snørede ham. Han talte også om det, da han sagde farvel søndag formiddag. Endnu engang tak!
– Else Marie og Anders Frøland

 

Hallo Horsens

I forbindelse med afslutningen på et større projekt med en fælles netavis for skolerne i Horsens Kommune, var Steen Pegani hyret som konferencier:

Tusind tak for en rigtig god formiddag i Sønderbro Kulturhus, hvor du var mand for at give en masse glade børn en rigtig god oplevelse. Jeg var imponeret over både din velforberedthed, og din fine måde at inddrage børnene i showet.
– Lene Bro, Hattingskolen

 

Legoland

I anledning af Legolands 40 års jubilæum, fyldte Steen Pegani tilskuerrækkerne foran den store eventscene med fire populære forestillinger.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Steen Pegani, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Steen Pegani

For booking af Steen Pegani ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.