Søg

Niels Bork

– underholdning i særklasse

Underholdende scene-trylleri

Her er bare et udvalg af de fantastiske numre, som udføres under Niels Borks scene-trylleri.

Nogle tilskuere har nævnt deres navn og hver især taget nogle tilfældige spillekort, så et helt kortspil er fordelt ud blandt tilskuerne. Niels Bork husker derefter deres personnavne og hvilke spillekort, de har taget! Et nummer der ofte fører til forundring over hukommelsens muligheder.

Seks flotte forkromede ringe lænkes på mytisk vis ind i hinanden og adskilles igen, bl.a. i hånden på en tilskuer. Niels Bork har oplevet, at tilskuerne klapper spontant under nummeret, da det virker så uforståeligt.

Forestil dig to ægte ½ liters flasker blive tryllet frem fra en ballon og et tørklæde. Det virker overraskende.

Tilskuerne og Niels Bork laver en fælles øvelse med hænderne. Tilskuerne erfarer her trylleriet på deres egen krop. ”Tilsyneladende viser jeg, at jeg har  utrolig fleksible led.” Et trick som kan få tilskuerne til at trække på smilebåndet og forundres på samme tid. Trylleri når det er bedst.

Spillekort formerer sig hele to gange. Det på trods af, at tilskueren selv tæller kortene og på et tidspunkt også sidder oven på kortene. Et nummer der ofte efterlader tilskuerne målløse.

To tilskuere er på scenen. Niels Bork prikker en tilskuer på skulderen, men den anden tilskuer mærker også at blive prikket, selv om Niels Bork ikke har været i nærheden af den anden tilskuer!

Varighed: 1 x 30 min.

Close-up trylleri

Miraklerne sker lige foran næsen på de måbende tilskuere. Her deltager tilskuerne ofte i udførelsen af numrene.

En elastik der trænger gennem en anden elastik, mens en tilskuer selv holder elastikken! Et kort som en tilskuer kun har tænkt på ender i en kortæske. Mønter der slås ikke én, men hele to gange gennem bordet. Folk vil ikke tro deres egne øjne.

Tilskueren trækker et kort og kan efterfølgende ikke finde kortet, fordi det er vandret ind under en kortæske, et drikkeglas eller lignende, som har været synlig hele tiden.
En kugle vandrer på mystisk vis ind og ud under et bæger. Det hele ender med ikke én, men hele to kæmpe overraskelser!

Trickvalget til det enkelte arrangement kan variere på grund af eventuelle specielle forhold. Det vil sige, at nogle af ovennævnte numre ikke nødvendigvis vil blive udført ved et arrangement. Ligeledes kan løbende udskiftninger af numre forekomme.

Varighed: 1 x 30 min.

Husk, det var bare et udvalg af de mange underholdende numre, der kan vises til jeres arrangement.

Trylleshowets standardvarighed og indhold:

– ca. 1 x 30 min. close-up show
– ca. 1 x 20 min. pause
– ca. 1 x 30 min. scene-trylleri

Trylleshowets varighed og indhold kan dog varieres efter ønske.

Der bliver hovedsageligt benyttet autentiske rekvisitter i Niels Borks trylleri. Autentiske rekvisitter er ting, som tilskuerne kender fra deres egen hverdag. Elastikker, fingerringe, reb, spillekort, mønter er eksempler herpå. Tilskuerne er fortrolige med disse ting. De ved, hvad der kan lade sig gøre og ikke lade sig gøre med dem. Derfor bliver det så meget desto mere imponerende, når der med disse ting sker det umulige.

 

Lad jeres arrangement blive husket som absolut vellykket

Jeres arrangement vil blive mindet som absolut vellykket og stilfuldt af jeres gæster, når Niels Bork har underholdt.

Nedenfor er fem supergode grunde til, at I skal booke Niels Bork til firmaarrangementer, fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, sølvbryllupper osv.

  1. Niels Bork kan gøre jeres arrangement/fest til en positiv og mindeværdig oplevelse. Levende underholdning er eksklusiv. Især når den som ved meget af Niels Borks trylleri foregår 30-60 cm fra tilskuerne. Det gør underholdningen utrolig nærværende og spreder glæde til dem, som kigger på. Jeres gæster får herved en positiv og uforglemmelig oplevelse. En oplevelse som næsten ikke kan fås på anden måde.
  2. En bedre stemning kan opnås. Niels Borks trylleri kan bryde den berygtede ”is”, der ofte er mellem mennesker, som ikke kender hinanden. Tænk på, hvilke fordele det kan give ved jeres arrangement eller fest. Snakken går bedre, og folks humør stiger.
  3. Niels Borks trylleri skræddersyes, så det passer til lige præcis jeres behov.
    Scenetrylleri, close-up trylleri, walk-around trylleri, bordtrylleri eller en kombination af det hele. Da Niels Borks trylleri ikke behøver at kræve mere plads end ham selv, er anvendelsesmulighederne næsten uendelige. I behøver dermed ikke nødvendigvis at foretage nogen besværlige eller fordyrende ekstraforanstaltninger for at få topunderholdning.
  4. Lige meget hvor broget jeres forsamling er, kan næsten alle more sig. Niels Borks trylleri værdsættes af næsten alle aldersgrupper.
  5. Jeres arrangement/fest kan blive en endnu større succes. Kvaliteten af showet er høj, da Niels Bork har beskæftiget sig med trylleri i over 30 år, bl.a. som seminarist i trylleklubber og deltager på utallige kongresser deriblandt tre verdensmesterskaber. Niels Bork har også vundet flere priser. Institutioner af forskellig art, Novo Nordisk A/S, Tupperware, S. Dyrup & Co. A/S, Origin Danmark A/S, TV 2 samt diverse restauranter er nogle af de kunder, Niels Bork har optrådt for. Ligeledes har Niels Bork været benyttet ved private fester og sammenkomster.

Niels Bork er samvittighedsfuld og opfylder altid sine forpligtelser.

Book Niels Bork allerede i dag og lad jeres gæster få en uforglemmelig oplevelse!

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel