Anders Lund

Tankelæser

Del på de sociale medier

Anders Lund har, de sidste 14 år, underholdt med tankelæsning over hele landet, i snart sagt enhver tænkelig sammenhæng.

Anders Lund har bl.a. optrådt ved: Konferencer, kundemøder, receptioner, julefrokoster, sommerfester, jubilæer, generalforsamlinger, medlemsmøder, medlemsaftner, fællestimer, barnedåb, konfirmationer, bryllupper, runde fødselsgage…

Anders Lund er fleksibel. Han har prøvet lidt af hvert, og kan derfor også skrædder sy sin optræden så den passer til lige præcis det arrangement du skal holde.

 

Showtyper:
Det Store Show: Er et 30-40 min. show, hvor jeg i samspil med en række frivillige fra publikum, underholder en hel sal på en gang. Egner sig til de fleste begivenheder, hvor mange mennesker er samlet på et sted.

Close Up Showet: Her kommer jeg hen til hver enkelt bord/gruppe og giver et 10-15 min. show, helt tæt på. Egner sig til arrangementer hvor et traditionelt fællesindslag ikke passer ind. F.eks. en reception eller et cocktailparty.

Fleksible muligheder: De to shows kan i mange situationer med fordel kombineres. Men uanset hvilken løsning du vælger, så kan jeg garantere at publikum altid får en både intens og medrivende oplevelse.

 

Hvad handler Anders Lund show typisk om?
Kort sagt: Vores fortid, nutid og fremtid! Anders afslører navne og begivenheder fra tilskuerenes fortid. Påvirker deres valg og handlinger i nutiden. Og forudsiger deres fremtidige tanker, før de overhoved har tænkt dem.

 

Kan man virkeligt læse tanker? 
Ja, det er det store spørgsmål: Findes der en 6 sans, eller er det de 5 andre sanser der forføre os til at tro det? For at få svaret på det spørgsmål, bliver man nød til at se Anders Lunds show!

 

Kan alle få læst deres tanker? 
Nej, det er som med hypnose: Det er kun de tilskuere der selv spiller med på idéen Anders Lund kan modtage den nødvendige feedback fra.

 

Hvordan vælger Anders Lund tilskuere til hans show?
Anders vælger dem der reagere positivt på hans person. Gensidig sympati skaber altid et godt samspil på scenen.

 

Kan Anders Lund fejle? 
Selvfølgelig! Når Anders gerne vil skabe et drama, der får tilskuerene ud på kanten af stolen, bliver Anders Lund nød til indimellem at tage nogle chancer.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Anders Lund, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Anders Lund

For booking af Anders Lund ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.