Søg
André Nybo

Tryllekunstner André Nybo

Fantastisk underholdning til din fest – fødselsdag, konfirmation, firmafester m.m.

Tryllekunstner André Nybo er i dag en anerkendt entertainer og tryllekunstner med over 20 års professionel erfaring. Han kendetegnes bedst ved sin humor, nærvær, fingerfærdighed og evne til at improvisere. Du vil opleve et fantastisk show fyldt med humor og interaktion af festens gæster.

Konfirmationsshow er tilrettelagt, så alle – især konfirmanden – får en uforglemmelig dag. Et overraskende og latterfyldt show, hvor både dagens hovedperson og festens øvrige gæster involveres.

Underholdningen planlægges og udformes efter jeres ønsker, og det gøres på en sød og lattermild måde, så alle i selskabet føler sig godt tilpas.

Efter aftale vil det være muligt at få tryllet gaver, hilsner og sange frem.

En erfaren og professionel tryllekunstner sørger for dejlig stemning, højt humør og masser at tale om efter showet.

André Nybo kan også bookes til trylleri helt tæt på, hvor han underholder rundt ved bordene før eller efter showet. Det kaldes vores pakkeløsning.

André Nybo har siden starten af 1990’erne optrådt med sit trylleri og sine magiske evner for et stort publikum. ”Jeg er uddannet folkeskolelærer med hang til underholdning og magi. Derfor underholder jeg på fuld tid.”

André Nybo har omkring 180 shows årligt med over 20 års professionel erfaring og har underholdt for LEGO, Mærsk, Danske Bank, Danisco, Danske Spil, Deloitte, FIH Erhvervsbank, SEB, Lindpro, SOS og mange andre.

Trylleri specielt til dig og til en fair pris.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel