Søg

Andreas Magic

Magisk underholdning

Leder du efter et sjovt og professionelt indslag til den næste fest, er du kommet til det helt rette sted.

Andreas leverer moderne, magisk underholdning til alle arrangementstyper. Med shows målrettet alle aldersgrupper er han altid et sikkert valg, og intet arrangement er hverken for stort eller småt.

Andreas kan enten bookes til at optræde for hele forsamlingen på en gang eller rundt ved bordene for mindre grupper ad gangen.

De tre showtyper

Andreas har trylleshows målrettet alle aldersgrupper. Overordnet er der tre forskellige trylleshows, som så yderligere bliver tilpasset dine ønsker, så du ender med det bedst mulige resultat.

Stand-up magic

Voksenunderholdning

Et moderne trylle- og tankelæsningsshow til det kræsne publikum, hvor humoren spiller en central rolle. Showet er målrettet det voksne publikum, men alle aldersgrupper vil blive underholdt, når Andreas går på scenen. Med en blanding af magiske tricks, psykologisk manipulation og skarpe replikker leverer han et tempofyldt og magisk stand-up show, som med garanti vil skabe høje grin i lokalet samt efterlade publikum med en undren over, hvad de har været vidner til. Flere fra publikum bliver inddraget i showet til alles morskab.

Showet målrettes altid efter dit arrangement og dine gæster.

Varighed: Som udgangspunkt 1 x 30-40 min.

Close-up trylleri

Voksenunderholdning

Imponerende trylleri lige under næsen! Skal gæsterne, kunderne eller de ansatte imponeres og samtidigt have det både sjovt og hyggeligt, er et close-up show helt perfekt.

Andreas går fra bord til bord og optræder for mindre grupper ad gangen. Magien sker i folks hænder lige foran deres øjne, og alle får en oplevelse, de sent vil glemme.

Varighed: Tilpasses antallet af gæster. Er antallet af gæster over 250 foreslås det, at Andreas tager en kollega med, så der er to om opgaven.

Børnetrylleshow

Børneunderholdning (4-10 år)

Sjovt og energifyldt trylleshow for de mindste.

Showet består af en blanding af magi, artisteri og skøre idéer. Børnene bliver inddraget i tryllerierne, og alle deltager aktivt i showet. Efterfølgende kan der laves balloner til alle børnene, så alle får et dejligt minde med hjem fra showet. Showet kan tilpasses alle aldersgrupper, og ingen arrangementer er hverken for store eller for små.

Størrelsen på showet tilpasses jeres arrangement. Alt kan klares; lige fra børnefødselsdagen til institutionsarrangementet.

Varighed: 1 x 20-40 min.

Hvem er denne Andreas?

Andreas er 21 år, bor i København, læser dagligt til skolelærer og elsker sin hobby!

Det hele startede med et tryllesæt, han fik som fireårig, og siden da har han elsket at optræde med trylleri. De sidste syv år har han optrådt professionelt til diverse arrangementer både for private og firmaer, og de mange shows har givet ham erfaringen til at kunne levere et show i topklasse!

Prisbelønnet underholdning

Andreas vandt i sommeren 2016 en 2. plads ved DM i trylleri for børn. Ligeledes kom han på en 2. plads ved Dyrehavsbakkens store tryllekonkurrence for professionelle tryllekunstnere: Pjerrots Tryllepris 2016.

Tryllekunstner i cirkus

Andreas har et tæt samarbejde med Cirkus Big, hvor han arbejder som freelance artist. Til større forestillinger er han cirkussets faste tryllekunstner, og om sommeren kan han opleves på deres turné rundt i hele landet. Ud over at arbejde med Cirkus Big på scenen, er han også en del af holdet bag TV Big på YouTube, som ugentligt udgiver nye lærerige udsendelser i børnehøjde.

 

andreas-magic-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel