Søg

Daniel Odvig

Familie Trylleshow med Daniel

Hvordan mon han gør det? Det er spørgsmålet. Daniel er professionel tryllekunstner, og har sammensat et morsomt og spændende show kombineret med trylleri og bugtaling for hele familien.

Daniel sørger for at både børn og voksne kommer i fokus, da der altid skal bruges nogle assistenter. Man siger det er sundt at grine og det garanterer vi kommer til at ske. I vil komme til at opleve en masse uforudsete ting, som I ikke havde troet mulige. Daniel har en fantastisk evne til at snyde jeres sanser, men med stor humor og genialitet og publikum føler sig rigtig godt tilpas i hans selskab.
Hans følgesvend Louie, deltager altid med hans gakkede fantasi og skøre indslag.

Daniel optræder til alt, intet er for småt eller stort.

Dette show er velegnet til alle former for arrangementer og private fester. Vi garanterer latter fra start til slut. Efterfølgende møde med Daniel.

Familie bugtalershow

Oplev Daniel med hans morsomme bugtalershow for hele familien. Alle skal have noget at grine af, og det, garanterer vi at I får, når Daniel kommer sammen med sine allerbedste venner, og lader magien slippe løs. Både børn og voksne bliver aktivt inddraget i showet, da der altid er brug for assistenter. Daniel taler udelukkende børnenes sprog, men på en måde så selv de barnlige, voksne kan følge med. I showet møder I Figaro, Køje og Frede, der har taget de mærkeligste tryllerier, og skøre ting med, som de glæder sig til at vise jer alle. Mon de lytter til, hvad Daniel beder dem om denne gang? Det er så spørgsmålet. Kunne I tænke jer at møde Daniel og hans elskede venner? Opleve et topklasse show fuldt med bugtaleri, sang, trylleri og masser af spas og løjer.

Så kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud. Showet varer max. 30-40 min. og anbefales til fastelavnsfester, institutioner, foreninger, fødselsdagsfester, butikscentre, forlystelsesparker eller andre former for sammenkomster.

daniel-odvig-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel