Søg

Danny Wisholm

– professionelt håndværk når det drejer sig om trylleri

Velkommen i trylleriets magiske, fascinerende og sjove verden, hvor trylleformularer fremsagt med en eksotisk accent forfører vores logik, og vore øjne ser ting, der ikke sker.

Folk, der har set Danny Wisholm optræde, vil vide, at han ikke står og surmuler under forestillingen. Kvikke bemærkninger og practical jokes hører med til en illusionists hverdag.

Det komiske islæt spiller derfor en stor rolle i Danny Wisholms forestillinger, som tilpasses publikum, hvad enten det gælder underholdning for børn, unge, voksne eller hele familien.

Trylleskole

Det er vigtigt, at børnene aktiveres og ikke er passive tilskuere. Derfor lærer børnene selv at trylle i trylleskolen.

Hundredvis af trylletricks uddeles til børnene, hvorefter de instrueres i brugen af de forskellige ting. Børnene lærer f.eks. at lave tre reb til ét reb, trylle med kort, forudsige farver på magiske terninger og meget mere.

Illusioner er jo kun, hvad man gør dem til. Der skabes en illusion hos publikum, som senere overraskes af en smart pointe.

Børnetrylleri

Abracadabra og simsalabim er kun et lille udpluk af de magiske ord, som uden tvivl vil komme til sin ret, når Danny med tilnavnet ”hele familiens showmand” optræder som eventyrfiguren Aladdin.

Publikum deltager aktivt, og i løbet af forestillingen, aktiveres børnene, så det er en sand fornøjelse. Det er vigtigt, at børnene selv medvirker på scenen. Derfor spiller det komiske islæt også en stor rolle i Dannys forestillinger.

Det vigtigste er, at alle har det sjovt.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel