Danny Wisholm

Trylleri og ballonklovn

Del på de sociale medier

Danny Wisholm

– professionelt håndværk når det drejer sig om trylleri

Velkommen i trylleriets magiske, fascinerende og sjove verden, hvor trylleformularer fremsagt med en eksotisk accent forfører vores logik, og vore øjne ser ting, der ikke sker.

Folk, der har set Danny Wisholm optræde, vil vide, at han ikke står og surmuler under forestillingen. Kvikke bemærkninger og practical jokes hører med til en illusionists hverdag.

Det komiske islæt spiller derfor en stor rolle i Danny Wisholms forestillinger, som tilpasses publikum, hvad enten det gælder underholdning for børn, unge, voksne eller hele familien.

Trylleskole

Det er vigtigt, at børnene aktiveres og ikke er passive tilskuere. Derfor lærer børnene selv at trylle i trylleskolen.

Hundredvis af trylletricks uddeles til børnene, hvorefter de instrueres i brugen af de forskellige ting. Børnene lærer f.eks. at lave tre reb til ét reb, trylle med kort, forudsige farver på magiske terninger og meget mere.

Illusioner er jo kun, hvad man gør dem til. Der skabes en illusion hos publikum, som senere overraskes af en smart pointe.

Børnetrylleri

Abracadabra og simsalabim er kun et lille udpluk af de magiske ord, som uden tvivl vil komme til sin ret, når Danny med tilnavnet ”hele familiens showmand” optræder som eventyrfiguren Aladdin.

Publikum deltager aktivt, og i løbet af forestillingen, aktiveres børnene, så det er en sand fornøjelse. Det er vigtigt, at børnene selv medvirker på scenen. Derfor spiller det komiske islæt også en stor rolle i Dannys forestillinger.

Det vigtigste er, at alle har det sjovt.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Danny Wisholm, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Danny Wisholm.

For booking af Danny Wisholm ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.