Søg
david-tholander-bifald

Trylleriet er udgangspunktet, mens humor, gestik, mimik og improvisation udgør centrale elementer.

Gør ting, som synes umulige – men ikke er det.

David Tholander har optrådt ved en lang række forskellige events og scenarier – fra trylleri i en 75 km/t rutsjebane til live shows for publikumsstørrelser på op til 1600 tilskuere.

Med 15 års erfaring inden for tryl kombineret med en 2-års masteruddannelse i fysisk teater ved École Jacques Lecoq, Paris, skaber David en unik oplevelse for sit publikum.

Davids optræden kan fungere som icebreaker tidligt i arrangementet til at samle gæsterne, som energi-booster til at bringe energien op midt i en kursusdag eller være et særligt indslag til at give gæsterne en eksklusiv oplevelse ud over det sædvanlige.

Dine gæster, medarbejdere eller kunder kan opleve David Tholander udføre to følgende former:

Stand-up tryl med David Tholander

Er optrædener, hvor David Tholander tryller for hele selskabet. Gennemgående for stand-up tryl er Davids fokus på energien og stemningen blandt selskabets gæster. Med dette som udgangspunkt gør han en dyd ud af at skabe et underholdende, underspillet trylleunivers med stærk tilstedeværelse, samt intelligent og charmerende humor. En sammensætning der giver en mindeværdig og nærværende oplevelse – også til dem på de bagerste stolerækker.

Close-up tryl med David Tholander

Er en mere intim og personlig form for optræden for mindre grupper ad gangen. David Tholander tager trylleriet ned til bordene, og med præsentationspladsen og tilskuerpladsen som en og samme plads inviteres til endnu mere interaktion med tilskuerne, som oplever det uforklarlige på ekstraordinært tæt hold.

Hvilken type optræden, der passer bedst, afhænger af konteksten og målsætningen for det givne arrangement.

David Tholander kan præsentere sin tryllekunst på dansk, engelsk og fransk.

Bonus information
David har opbygget sin store viden, forståelse og finesse inden for tryl gennem mange års praktisk erfaring samt utallige kurser i ind- og udland. Som konsulent er hans færdigheder ligeledes blevet benyttet ved tv-produktioner som TV 2’s Mr. Poxycat & Co. samt en lang række teaterproduktioner i Danmark og internationalt.

Trylologi – foredrag med Frederikke og David Tholander

Trylologi er en hybrid mellem tryl og foredrag med Frederikke og David Tholander

Psykolog Frederikke Tholander og tryllekunstner David Tholander bruger tryl til at gøre publikum klogere på, hvordan menneskelig perception og kognition fungerer.

Hvad sker der i publikums hjerner, når tryllekunstneren er på scenen? Og hvad vedkommer det egentlig dig?

Deres mål er enkelt: At gøre det klart, hvor fantastiske vores hjerner er.

Bliv underholdt og bliv klogere
• Tryllekunstneren afslører aldrig sine hemmeligheder.
• Psykologen afslører menneskehjernens hemmeligheder.

Trylologi er et foredrag baseret på forskning, optiske illusioner og live trylleri. Tryllekunstnerens hemmeligheder afsløres ikke, men sammen med publikum udforsker Frederikke og David, hvilke af hjernens skjulte assistenter og usynlige snore, som tryllekunstneren benytter til at forbavse, overraske og underholde. Dette danner rammen om et foredrag for dem, der normalt irriteres over trylleriets uigennemskuelighed, såvel som dem, der nyder at opholde sig i illusionen.

Ud over at give et nyt syn på os selv og den måde, vi opfatter verden omkring os, leverer Trylologi viden og pointer, som er særligt tilpasset dit arrangement, og som kan give fordele inden for din branche, forening, tema osv.

Trylologi har leveret præsentationer i mange forskellige sammenhænge, hvor indholdet bl.a. har været relateret til indlæring, kreativitet, design, kommunikation og marketing.
Foredragene tilpasses altid det enkelte arrangement. Det kan f.eks. være: inspirationsarrangementer og fredagsforedrag i virksomheder, fyraftensmøder, kulturelle begivenheder, studenterevents, fagforeningsarrangementer, netværksmøder og kick-off-møder

Kan leveres på både dansk og engelsk.

Trylologerne
Frederikke Tholander er storesøster og uddannet psykolog fra Aarhus Universitet. I Trylologi bruger Frederikke sin viden om menneskelig perception og kognition til at løfte sløret for, hvordan det kan lykkes for en tryllekunstner at overraske mennesker, men i mindre grad hunde og slet ikke computere.

Frederikke arbejder som interaktionsdesignpsykolog, hvor hun hjælper designere med at skabe brugervenligt design. Dette gør hun ved brug af viden om den menneskelige kognition og perceptionsapparat samt gennem interviews med brugere og analyser af design i en konstant søgen efter at forhindre teknologien i at lave tricks med brugeren.

David Tholander er lillebror og har over 15 års erfaring inden for trylleri. En periode, hvor han har fået erfaring med menneskers tankemønstre og observationsmåder – samt bevidsthedens faldlemme – i praksis.

David har optrådt en lang række forskellige steder. Hovedparten af hans arbejde består i optræden, hvor kombinationen af tryl, poesi og klovn er tilbagevendende karakteristika. Davids arbejde inkluderer derudover undervisning, foredrag og rådgivning på teater- og tv-produktioner.

David har en bachelor i kommunikation ved Aalborg Universitet og to års uddannelse ved Ècole Internationale de Théâtre Jacques Lecoq, Paris.

david-tholander-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel