Den Store Tryllekunstner & hans kanin

Børnetrylleri-show

Del på de sociale medier

Den store tryllekunstner & hans kanin

En anderledes trylleforestilling med handling og aktivt samspil med publikum

Når den store tryllekunstner og hans kanin kommer på besøg, bliver det først og fremmest for at underholde børnene, men de voksne må gerne kigge med, hvis de vel at mærke kan opføre sig ordentligt!

I forestillingen drilles den stakkels tryllekunstner af en drilagtig tryllekanin, og børnene jubler af begejstring, når kaninen gang på gang laver sjov med den store tryllekunstner. På trods af drillerierne lykkes det for tryllekunstneren at præsentere alt det snyd og bedrag, der hører til ægte magi. Og det på en måde så både kaninen, børnene og deres forældre må erkende, at det hele ikke er så lige til. I forestillingen medvirker børn fra publikum aktivt på scenen, så tryllekunstneren behøver ikke at føle sig alene med den drilske kanin. Og alle de heldige assistenter får naturligvis en lille souvenir med hjem. Tryllekunstneren kan nemlig også lave ballondyr.

Forestillingen med den store tryllekunstner og hans kanin er blevet præmieret som en af Skandinaviens bedste inden for børnetrylleri. Det skete ved en konkurrence blandt tryllekunstnere fra hele Norden med børn som publikum og en komité bestående af pædagoger og tryllekunstnere som dommere.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Den Store Tryllekunstner & hans kanin, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Den Store Tryllekunstner & hans kanin.

For booking af Den Store Tryllekunstner & hans kanin ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.