Erik Jensby

Professionelle shows og underholdning

Del på de sociale medier

Erik Jensby

Når I skal holde en fest eller et arrangement og har besluttet jer for, at der skal være noget professionel underholdning, er der ”kun et skud i bøssen”. Så det gælder om at ramme rigtigt første gang.

Derfor er det vigtig, at underholderen har en sikker erfaring og tæft. Erik har optrådt på gaden, i cirkus, på kabareter, de største scener og ølkasser. Han har underholdt Hendes Majestæt Dronningen, børn og voksne til alle former for fester.

Teknikkerne er selvfølgelig i top, men det er kontakten med publikum, der er det vigtigste. Alle skal have oplevelsen af at sidde på første række og blive fanget af historierne, magien og undre sig over, hvordan f…  kunne det lade sig gøre?

Referencer:

”Din kontakt med publikum var fabelagtigt.” – Kim Bengtson, KB-Fritidshuse (60 års fødselsdag).

”Kort og klart – Kanon underholdning du leverede til vores julefrokost.” – Niels Erik Klausen, Danske Bank (personalefest).

Halvanden Halfdan

En poetisk forestilling om og med Halfdan Rasmussens kendte og mindre kendte digte krydret med fabulerende historier, rablende humor og heliumballoner. Magi, trylleri, jonglering indgår naturligt i fortællingen, og alle bliver grebet af det finurlige og magiske univers, der ruller hen over scenen.

”Halvanden Halfdan gik rent hjem hos publikum, hvor både bedsteforældre og førskolebørn grinede og hyggede sig og lod sig opsluge af intensiteten. Meget af showet gik nok hen over hovedet på de mindste, men det gjorde ingenting. De blev udfordret og stimuleret, og det var tydeligt, at de var meget begejstrede. De finere pointer blev til gengæld fanget af det voksne publikum, som også sagtens kunne rummes af showets sjove og skæve stil. Det skal ses.” – Thorbjørn Zeuthen Tirsted, litteraturformidler, Hillerød Bibliotek.

Jimmy Maroony

Den gale kaptajn er gået i land.

Krudt og kugler, sange og jokes, hasard og skattekort er bare nogle af delene i denne 55 minutter lange forestilling, hvor kaptajnen afslører mange talenter og et blakket forhold til sandheden.

Magi, jonglering, (sø)røverhistorier fletter sig ind og ud af hinanden, og kaptajn Jimmy Maroony ”går planken ud”, når det gælder om at underholde og have et fast greb om sit publikum.

Er der havnefest, er kaptajnen i sit es. Hele dagen driver han rundt blandt bolværksmatroserne, ferskvandsrejerne og alle de andre gæster. Han tryller og kaster rundt med kanonkugler og tryllebinder alle med sine løgnehistorier fra de syv verdensfjerne have.

Alle går hjem med et stærkt minde, en god oplevelse og måske et fotografi at den gale kaptajn Jimmy Maroony sammen med familiens yngste med klap for øjet.

”Superunderholdende trylleri og spændende historier for børn og voksne. Vi fik virkelig rørt lattermusklen.” – Jane Elizabeth Olsen.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Erik Jensby, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Erik Jensby.

For booking af Erik Jensby ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.