Søg

Erik Jensby

“Efter” Coronaen i 2020 besluttede Erik at lave sine numre om. Derfor trylles der småt, men super godt! Små selskaber op til 30 personer, hvor Erik sidder ved et bord og publikum bliver på magisk vis ført gennem tricks med tilhørende historier.

Når I skal holde en fest eller et arrangement og har besluttet jer for, at der skal være noget professionel underholdning, er der ”kun et skud i bøssen”. Så det gælder om at ramme rigtigt første gang.

Derfor er det vigtig, at underholderen har en sikker erfaring og tæft. Erik har optrådt på gaden, i cirkus, på kabareter, de største scener og ølkasser. Han har underholdt Hendes Majestæt Dronningen, børn og voksne til alle former for fester.

Teknikkerne er selvfølgelig i top, men det er kontakten med publikum, der er det vigtigste. Alle skal have oplevelsen af at sidde på første række og blive fanget af historierne, magien og undre sig over, hvordan f…  kunne det lade sig gøre?

Referencer

”Din kontakt med publikum var fabelagtigt.” – Kim Bengtson, KB-Fritidshuse (60 års fødselsdag).

”Kort og klart – Kanon underholdning du leverede til vores julefrokost.” – Niels Erik Klausen, Danske Bank (personalefest).

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel