Henrik Sprecht

Magi med et glimt i øjet

Del på de sociale medier

Henrik Sprecht

Henrik Sprecht har med et danmarksmesterskab i scenemagi, to nordiske mesterskaber i korttrylleri samt 20 års trylleerfaring i bagagen udviklet en unik underholdningsstil: magi med et glimt i øjet.

Det er uhøjtidelig og selvironisk, magisk underholdning for det voksne publikum. Her kombineres magi, stil og smil. Det er underholdning i særklasse – med humoren i centrum.

Henrik er ikke bare en fyr, som laver trylletricks. Han er entertainer. Han bruger magien til at forbløffe og underholde og er en af Danmarks mest populære tryllekunstnere.

Glem alt om tryllekasser, kaniner, duer og den høje hat. Magi med et glimt i øjet er et tempofyldt, magisk show med humoren i højsædet. Henrik bruger sin særlige form for humor kombineret med trylleri på højt niveau.

Showet kan gennemføres på både dansk og engelsk – fra 4-200 tilskuere.

ADVARSEL: Han snyder Deres gæster – og de elsker det.

 

Private arrangementer

Brylluppet, sølvbrylluppet, den runde fødselsdag eller andre vigtige familiebegivenheder.

Underholdning under middagen: Når familiefesten er godt i gang, og den værste sult stillet, er det tid til et festligt indslag for alle gæsterne. Hvad enten værterne vil overraske gæsterne, eller gæsterne vil overraske værten, er magi med et glimt i øjet sagen.

Showet er med til at skabe en god stemning og give gæsterne en oplevelse, de sent vil glemme. Imponerende tricks kombineret med en strøm af oneliners og improvisationer, er den succesfulde formel.

Glem alt om tryllekasser, kaniner, duer og den høje hat. Magi med et glimt i øjet er et tempofyldt, magisk show med humoren i højsædet. Henrik bruger sin særlige form for humor kombineret med trylleri på højt niveau.

Magi med et glimt i øjet kan efter ønske kombineres med følgende indslag:

Når gæsterne ankommer: Når gæsterne ankommer og nyder deres velkomstdrink, får de en magisk velkomst. På den måde venter gæsterne ikke på at gå til bords. De har det sjovt og hygger sig, lige fra de ankommer. Det er den perfekte måde at skabe stemning på til alle større familiebegivenheder.

Magisk toastmaster: Som magisk toastmaster kæder Henrik aftenens begivenheder og indslag sammen på en morsom og professionel måde. Her kombineres det planlagte arrangement, gæsternes taler, sange og improviserede indslag, med udvalgte tricks, sjove bemærkninger og festlige indfald, der medvirker til, at aftenen bliver vellykket og mindeværdig for både for værten og gæsterne.

Under kaffen: Efter en veloverstået middag, og mens gæsterne hygger sig med kaffen, er det atter tid til grin og forbløffelse. Close-up magic er en helt speciel form for trylleri, hvor Henrik går rundt fra bord til bord og underholder. Det foregår lige foran øjnene på gæsterne og efterlader dem totalt forbløffede og underholdt. Det er også her, gæsterne involveres på en sjov og festlig måde. Gæsterne tryllebindes, og her ser de, hvorfor Henrik blev dobbelt nordisk mester i korttrylleri.

 

Firmaarrangementer

Den faglige del: Når den faglige del af arrangementet er godt i gang, kan det være en god idé med et festligt indslag for alle deltagerne. Hvad enten der er tale om julefesten, sommerfesten, jubilæet, receptionen, kick-off mødet eller et kundearrangement, er Magi med et glimt i øjet sagen.

Det er med til at skabe en god stemning og energi blandt deltagerne og gøre begivenheden til en succes. Det er forrygende underholdning. En oplevelse deltagerne sent vil glemme. Professionelt og underholdende.

Og så er der som bekendt ikke noget, som skaber gode relationer som et godt grin.

Den uformelle del: Efter den faglige del af programmet, og mens deltagerne hygger sig under middagen eller med kaffen, er det tid til et nyt grin. Close-up magic er en helt speciel form for trylleri, hvor Henrik går rundt fra bord til bord og underholder. Det foregår lige foran øjnene på deltagerne, og efterlader dem totalt forbløffede og underholdt. Det er også her, deltagerne involveres på en sjov og festlig måde. Deltagerne tryllebindes, og her ser de, hvorfor Henrik har været dobbelt nordisk mester i korttrylleri.

 

En sjov gave: Surprise magic

Hvad giver man mennesker, som har alt? En tryllekunstner!

Giv fødselaren eller brudeparret en utraditionel gave, som hele selskabet kan nyde, og som huskes i længere tid end Alto-vasen og Rosendahl karaflen: magi med et glimt i øjet.

Book Henrik Sprecht som en overraskelse, der med garanti falder i god jord hos alle gæsterne og værterne!

Stop med at søge og begynd at grine!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Sprecht, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Sprecht.

For booking af Henrik Sprecht ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.