Henrik Specht

Mind Reader

henrik-specht-bifald

Del på de sociale medier

Henrik Specht

MIND READER – alene ordene signalerer, at det her er noget andet. Spændende. Magisk. Og underholdende.

Henrik Specht er psykologisk entertainer og ”MIND READER”. Han kan tilsyneladende læse tanker, forudsige tanker og påvirke tanker. Og det virker som om, han ofte véd, hvad der sker, inden det sker! Det er uforklarligt og ligner rigtig magi. Derfor hedder hans lille show ”Mysteries & Miracles”.

Hans fortid som tidligere danmarksmester i scenetrylleri og dobbelt nordisk mester i kortmagi fornægter sig ikke. Her blot tilsat ekstra mystik og et glimt i øjet. Det gør ham til en populær og efterspurgt underholder. Både til firmaarrangementer og private selskaber.

Hvad enten der er tale om julefesten, sommerfesten, jubilæet, receptionen, kick-off mødet,  kundearrangementet eller en anden firma-begivenhed, er Henrik Specht sagen.

Det gælder også private selskaber. Både til brylluppet, sølvbrylluppet, den runde fødselsdag, konfirmationen og andre familiefester er Henrik Specht et sikkert valg. Hvad enten værterne vil overraske og fornøje gæsterne, eller gæsterne vil overraske og fornøje værten.

Du har sikkert set dygtige mentalister og uforklarlige numre i TV. Nu har du muligheden for at opleve det helt tæt på. Live. På dansk eller på engelsk.

Giv deltagerne en oplevelse, de sent vil glemme. Formentlig vil du derefter tænke: Hvad var det lige, der skete? Hvordan er det muligt? Kan han virkelig læse (mine) tanker?

Det foregår lige foran øjnene på publikum og efterlader dem totalt forbløffede og underholdt. Selv de største skeptikere må som regel overgive sig.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Henrik Specht, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Henrik Specht.

For booking af Henrik Specht ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  henrik-specht-bifald

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.