Søg
Jan-Hellesøe_1920x450-1

Jan Hellesøe

Manipulationsekspert Jan Hellesøe har høstet stor succes med den underholdende serie Fuckr med dn hjrne på DR3, der har vundet flere priser. I programmet, der blev til på baggrund af Jan Hellesøes live optræden, udsætter han både seerne og kendte danskere for nogle besynderlige psykologiske eksperimenter, der får de fleste til at tabe både næse og mund. I serien rejser man ind i en verden af psykologiske manipulationer, trancer, hypnotiske tricks og optiske illusioner, der spiller vores hjerne og synssans et puds.

Du kan opleve Danmarks førende mentalist på helt nært hold. Book Jan Hellesøe til at udføre sine forførende manipulationer ved dit arrangement, og løft stemningen med en omgang nærværende underholdning i verdensklasse i form af hypnose, tankeeksperimenter og andre psykologiske greb.

Jan Hellesøe optræder på dansk og engelsk, og han leverer altid et show, der passer til netop til det enkelte publikum. Der vil være garanti for en humoristisk, intim og helt igennem forunderlig oplevelse, som gæsterne sent vil glemme.

Jan Hellesøe har optrådt i de sidste 19 år og har mange års international erfaring fra bl.a. Las Vegas og Hollywood, hvor han har boet i to år. Han er yderst professionel og mestrer til perfektion alle former for psykologiske manipulationer.

Ud over at blive fantastisk underholdt oplever du hypnotiske teknikker og psykologiske manipulationer udført af en meget omhyggelig og velforberedt ekspert. Man vil blive forundret og så forbløffet, at selv den mest forhærdede sjæl må overgive sig.

 

Jan-Hellesøe_250x150

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel