Søg

Jesper Grønkjær

Med over 200 forestillinger årligt er tryllekunstner Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der leverer et professionelt show, fyldt med humor og magi.

I 25 år har Jesper optrådt rundt i hele verden. Fra de største scener i Las Vegas, til de mindste sivhytter i junglen – det skulle gerne være Jeres garanti for en entertainer der kan ramme sit publikum.

Jespers styrke er, at han kan skræddersy et show der henvender sig til voksne, når der skal leveres kæk underholdning til firmafest, julefrokost, messer eller måske et kursus – samtidig med, han er en af landets bedste familieunderholdere, når målgruppen er skoler, daginstitutioner, sommerfester, biblioteker, foreninger, feriecentre, sommerland, private fester m.m.

Danmarks sjoveste børneshow

Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 30-40 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtale og ballondyr samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Publikum er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på, hvad der normalt kan lade sig gøre i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger.

Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel