Jesper Grønkjær

One man show

Del på de sociale medier

Jesper Grønkjær - Video

Jepser Grønkjær

Med over 220 forestillinger årligt er tryllekunstner Jesper Grønkjær en meget erfaren entertainer, der leverer et professionelt show, som er fyldt med humor og henvender sig til både store og små. Det eneste, publikum kan være sikre på, er, at de ikke kan være sikre på noget som helst, for når Jesper går på scenen, er det REN MAGI.

Velegnet til skoler, daginstitutioner, sommerfester, firmaarrangementer, biblioteker, foreninger, messer, feriecentre, sommerland, private fester m.m.

Stand-up magic

Jesper Grønkjærs onemanshow er voksenunderholdning med humor. Det er gags, trylleri, historier, skøre indslag, vanvittige numre, hvor publikum inddrages – alt sammen serveret i højt tempo.

Oplev et show, der kombinerer crazy magi og ægte forundring, når det mixes sammen til begrebet stand-up magic.

På en sjov og positiv facon er publikum en del af underholdningen, når f.eks. den kvindelige fødselar får tryllet sin bh af, eller direktøren bliver savet over.

Jesper Grønkjær trækker først og fremmest på sin erfaring fra livet som professionel tryllekunstner, men også fra flere teaterroller, medvirken i revy og kabaret, konferencier-jobs m.m.

Close-up magic

Oplev ægte fingerfærdigheder lige foran næsen på publikum. Tryllekunstner Jesper Grønkjær går rundt ved bordene eller står i baren og lader små ”mirakler” ske få centimeter fra tilskuernes øjne. Det er korttricks, mønter der forsvinder, cigaretter der svæver, gafler der bøjes osv.

Publikum er HELT tæt på kunstneren og ser, at dette ikke er tv-manipulation, men magi der begynder lige præcis dér, hvor fornuften og logikken hører op.

Det hele udføres i både sjov og imponerende stil, så tilskuerne skiftevis skriger af grin og måbende forbløffes.

Danmarks sjoveste børneshow

Jespers trylleforestilling for børn og familier er et show i højt tempo. 30-40 hæsblæsende minutter, som kombinerer trylleri, klovneri, bugtale og ballondyr samt en vaskeægte levende hvid tryllekanin.

Publikum er en aktiv del af løjerne, når Jesper vender op og ned på, hvad der normalt kan lade sig gøre i en af Danmarks sjoveste familieforestillinger.

Det er tricks indhentet fra store dele af verden, skøre opfindelser, sjove påfund, fantasifulde historier, farvestrålende ballondyr m.m.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Jesper Grønkjær, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Jesper Grønkjær

For booking af Jesper Grønkjær ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Jesper Grønkjær - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.