Joachim Solberg

Stand-up trylleri og close-up magi

Del på de sociale medier

Joachim Solberg

– et verdensnavn inden for tryllekunstnerverden

Joachim Solberg evner at få et lokale i svingninger, og uanset om det er til firmafesten, kick-off møde, salgsmøde, messe, fødselsdagsfest, jubilæum, event, bryllupsfest, reception, barnedåb eller bare et show, så kan man placere Joachim Solberg i lokalet. Hans meget store erfaring fra Danmark, Las Vegas, Japan, Rusland, Storbritannien, Tjekkiet, Sverige, Finland, Norge, Island, Grønland, Bulgarien, Østrig, Schweiz, Italien, Israel, Spanien, Tyrkiet og mange andre steder, har gjort ham til et eftertragtet navn. Joachim Solberg optræder på dansk eller engelsk.

Showtyper:

Stand-up trylleri er et rigtig godt grin, samtidig med at man bliver snydt, stor underholdningsværdi i 30 minutter. Publikum kan blive involveret i showet. Kræver meget lidt plads. Showet kan tilpasses med firmaprodukter m.m.

Close-up magi foregår helt tæt på. Her kan man komme helt tæt på Joachim Solbergs hænder og stadig ikke forstå, hvad der sker. Et stærk oplevelse, hvor smilet også kommer frem hos tilskuerne. Close-up magien bliver typisk benyttet til enten en lille gruppe rundt om et bord (10-15 personer), receptionen, hvor gæster står op med et glas, og der skal foregå en aktivitet, som ikke skal forstyrre hele selskabet. Man kan benytte det som kunde-icebreaker evt. på en messe, kundemiddag eller ved et salgsmøde. Under kaffen ved en middag eller i en kaffepause ved en event. Der er mange muligheder.

Joachim Solberg optræder også sammen med skuespiller Peter Larsen (kendt som fru Erna Iversen, tjener Frandsen m.m.), der er med som tryllekunstnerens assistent Nellie Nissen. Nok et af de morsomste trylleshows, hvor publikum med garanti får en meget sjov og mystisk aften. Showet er på 45 minutter. Er velegnet til stort set alle former for omgivelser.

Joachim Solberg er den ene halvdel af Deutsch & Solberg, der laver kæmpe Comedy Magic Shows som er et meget stort set-up.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Joachim Solberg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Joachim Solberg.

For booking af Joachim Solberg ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.