Søg

Kaare Rugsted

Når tankelæser og tryllekunstner Kaare Rugsted går på scenen, er der gribende underholdning for både børn og voksne. Med tankelæsning og forvandlinger – og måske et pust af ild – tryllebinder han sit publikum og giver dem en oplevelse ud over det sædvanelige. Du kan glæde dig til et indslag, der vil ryste dit selskab sammen!

Et trylleshow med Kaare Rugsted er en dynamisk og eksotisk oplevelse, der byder på overraskelser hele vejen igennem. Tryllekunstneren interesserer sig især for tankelæsning, men beskæftiger sig også med magi. Hans show vil være en vekslen mellem de to genrer, hvilket gør, at du forundres og føler dig underholdt fra start til slut.

Det bedste ved trylleshowet er, at det er en interaktiv oplevelse, hvor selskabet lærer hinanden lidt bedre at kende. Kaare Rugsted kommer meget rundet i løbet af showet. Ved tankelæsningen gætter han f.eks. navnet på en persons livret eller hobby. Der er også en smule magi, hvor folk hjælper med, at det hele ”går helt fair til”. Han bruger meget energi på at sørge for, at det skal være en fed oplevelse at være med. Showet lægger blødt ud med at inddrage gæsterne, men i takt med at selskabet lærer hinanden og tryllekunstneren bedre at kende øges inddragelsen.

Der er mulighed for et show, som kan være alt fra 15 til 60 minutter.

”Det var bare helt vildt godt.” – Sisse Fisker, Smilfonden.

”Tak for god underholdning. Jeg har kun hørt positiv feedback fra mine kollegaer!” – Maria Kristensen, Sweco Danmark.

”Det var da for vildt.” – Susanne Mortensen, Halkær kro.

”Fantastisk.” – Vibeke Bille Rasmussen, Nørreheden.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel