Søg
karsten-soerensen-bifald

Psykologisk entertainer Karsten Sørensen

Leder I efter en entertainer, der kan skabe stemning og forbløffelse blandt gæsterne?

Mentalist Karsten Sørensen har siden 2007 optrådt til arrangementer i hele landet. Fra Intime events med fem gæster til større sceneshows med over 1000 deltagende, derfor er han komfortabel i at underholde uanset størrelsen af arrangementet. Flere tusinde har allerede oplevet hans evne til at skabe fascination og forbavselse, en evne som har gjort, at tidligere kunder har booket ham igen og igen.

Man vil opleve, at han læser sig frem til ting som kun er inde i tilskuerens hoved, forudsigelser forskellige ting, manipulerer jer til at vælge præsis den ting han vil have jer til m.m. Karsten udfører et utroligt show, mens han inviterer flere publikumsmedlemmer til at deltage på scenen. I vil med garanti opleve noget i aldrig har set eller hørt før.

Show til firmaarrangement

Skal jeres firmaarrangement huskes? Karsten er psykologisk entertainer med fokus på kropssprog, verbal kommunikation og observationer. I vil opleve forudsigelser, tankelæsning og andre spændende eksperimenter, her vil han prøve at finde frem til ting, navne, ord, pinkoder som gæsterne tænker på. Det vil med garanti give gæsterne til arrangementet noget at tale om, både under og efter festen. Hans show foregår for hele selskabet så alle er involverede og bliver en del af showet. Et show varer omkring 30 minutter (eller efter aftale) under showet vil i få rørt lattermusklerne og vakt undren.

Underholdning til julefrokosten

Det er underholdning der får gæsternes humør i top.
I hans show forekommer der elementer, der er eksperimenterende i forhold til tankelæsning, manipulationer og naturligvis også forudsigelser. I løbet af hans eksperimenter inddrager han så stor en del af gæsterne ved julefrokosten som muligt. Han garanterer, at både gæster og arrangører får noget at snakke om, både under og efter festen. Karsten Sørensen er klar til at underholde og begejstre ved jeres julefrokost.

Man skal booke Karsten Sørensen fordi

  • Han tilføjer et unikt præg på jeres specielle event, som vil blive husket.
  • Showet omfatter publikumsdeltagele, der gør det perfekt til erhvervsarrangementer, konferencer og personaleevents.
  • Karismatisk og charmerende, han skaber straks bånd med sit publikum og opfører et fordybende show.
  • Tidligere kunder inkluderer: MT Højgaard, Beierholm, Århus Universitetshospital og Fjordline.

Varighed af showet kan tilpasses efter jeres behov.

karsten-soerensen-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel