Søg

Kenny Quinn

Lommetyven Kenny Quinns fingre arbejder hurtigere, end man kan tænke.

Det gælder om at passe på, når gentlemantyven Kenny Quinn er på spil, for tyveri er nemlig hans levebrød. Han er mester i at stjæle ting og sager op af folks lommer, uden at de mærker det! Så pas på, når denne charmerende og langfingrede troldmand optræder. Kenny Quinn kan med sine smidige fingre liste selv de mest utrolige ting fra sine ”ofre” med en perfekt præcision, som har begejstret og forbløffet mange i tidens løb. Nu er De advaret! Men det gør vist egentlig ingen større forskel, for det er ligegyldigt, hvor godt folk passer på deres ure, tegnebøger, briller, smykker, slips, mobiltelefon m.m. Han skal nok få listet det fra dem endda!

Kenny Quinn er mere end blot ”lommetyv”, han er en ren professor i at anvende psykologi og verbal afledningsteknik. Og modsat sine kriminelle kollegaer må han arbejde med det handicap, at alle ved, hvad han er ude på. Kenny Quinn har ved flere lejligheder besøgt politistationer rundt om i Europa, hvor han har demonstreret sit særprægede fag for alverdens kriminalbetjente og politimestre.

Dette elegante og unikke showindslag er 20 minutters brillant underholdning, der i sin helhed er et miks af verbal humor og sofistikeret komik i topklasse, hvor publikum spiller en ikke uvæsentlig rolle.

NB: Alt, hvad Kenny Quinn stjæler fra sine ”ofre”, bliver naturligvis på ægte gentleman manér leveret tilbage til rette ejermand.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel