Kim Andersen

Magi, Comedy, Trylleri

Del på de sociale medier

Kim Andersens blanding af comedy, mentalisme og bizar magi er unik. Dette sikrede ham bl.a. en plads, som et af “de nye håb” i Zulu Comedy Galla 2011 i Operaen.

Dagens Danmark skriger på actionfyldt underholdning og oplevelser udover det sædvanlige. Det er netop hvad Kim Andersen leverer, når han står på scenen, eller bevæger sig fra bord til bord og drager gæsterne ind i sit særprægede univers af humoristisk, hårdtslående magi.

I 2012 har Kim Andersen bl.a. kunne opleves i hans første solo show: “Kaptajn Andersens Kropsåbninger og Andre Sjove Sprækker”, der spillede for fulde huse under Zulu Comedy Festival, samt på bandet Lis Er Stilles “Touring The Human Head” europa tour, hvor han præsenterede “kropsligt comedy” i bl.a. Tyskland, Holland, Frankrig, Tjekkiet, Schweiz og Østrig.

Kim har mange års erfaring i, at levere professionel underholdning til firma og privat-arrangementer.

Underholdningen er en blanding af magi og stand-up og kan tilpasses enhver festlig lejlighed.

 

Referencer:

“Det var en super optræden hvor du meget professionelt fik stemningen op på kogepunktet”.
-Jeanette & Steen
Coop Danmark

 

“Tusind tak for en fed oplevelse. Vi var glade for din måde at være på og vi vil uden tvivl hyre dig igen”.
-Anders Dahl
Johnson Controls Denmark ApS

 

“Kim holdt os i et åndeløst jerngreb i næsten en time”.
-Søren Suurballe, forstander.
Egeby Efterskole

 

“Nærværende spænding! Kim har en evne til at tryllebinde sine ofre om det så gøres intimt ved bordene eller om det sker fra en scene. Mine bedste anbefalinger..!”
-Carsten Skytt
Castenskjold

 

“Det var en stor succes”.
-Kirsten Søndergaard
BaltShip A/

 

“Vi vil gerne lige sige mange tak for et godt arrangement lørdag d. 4 okt i middelfart.
Det var en super optræden hvor du meget professionelt fik stemningen op på kogepunktet. Snakken er efterfølgende gået om hvordan du udførte de forskellige tricks.
Tilbagemeldingerne fra deltagerne har udelukkende været positive – folk var meget begejstrede….
– Jeanette & Steen
Coop Danmark:

Ps. : Hvordan fik du listet Jeanettes kort ned i din mobiltelefon ???????”

 

“Nærværende spænding!
Som barchef har jeg ofte kaldt på Kim, når jeg har haft brug for at tage røven på mine gæster og give dem lidt at tænke på. Kim har en evne til at tryllebinde sine ofre om det så gøres intimt, når jeg har inviteret ham til at afbryde deres middage direkte ved bordene eller om det sker fra en scene for et helt publikum af gangen. Jeg er vild med det. Jeg tør ikke andet. Jeg tror godt han kan trylle min røv væk.
Mine bedste anbefalinger….!”
-Carsten Skytt
(Café Gemmestedet)

 

“Fredag aften var 30 ansatte fra Johnson Controls Denmark i byen til vores årlige sociale “på tværs af afdelingerne” arrangement.
Vi, i festudvalget, havde bestilt Kim Andersen til at undeholde os, hvilket han gjorde på flotteste vis. Først underholdte han hele forsamlingen med gags, trylleri og ikke mindst humor. Efter en lille pause underholdte han med close-up magi. Hvor han går meget tæt på folk og tryller. Genialt.
Begge dele var en sand fornøjelse og vi er stadig nogen der undrer os over hvordan han gør. Vi var glade for din måde at være på og vi vil uden tvivl hyre dig igen. Tusind tak for en fed oplevelse.
– “Johnson Controls Denmark ApS
Anders Dahl

 

“Lørdag den 27. september havde vi familiedag på Egeby Efterskole. Dagen indtil kl. 16 var forløbet helt perfekt. Dagen skulle sluttes af sammen i vores samlingssal, hvor Kim Andersen skulle underholde os i en lille time. Kim og Pøllemis kom på scenen, indtog den og hele salen med ca. 250 mennesker. Fra første færd blev publikum inddraget i numrene. Showet vekslede mellem trylleri, vittigheder, vittigt trylleri, tankeoverførsel og ren uforfalsket magi. Kim holdt os i et åndeløst jerngreb i næsten en time. Da det hele var overstået blev salen langsomt tømt for hovedrystende mennesker, som alle tænkte det samme: hvordan f….. gør han det? Tak for en rigtig god oplevelse. Vi ses en anden gang!”
– Søren Suurballe, forstander
Egeby Efterskole

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Andersen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Kim Andersen

For booking af Kim Andersen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.