The Dane In The Fast Lane

Familie Magic Show

kim-kenneth-bifald

Del på de sociale medier

Kim Kenneth - Video

Kim tager land og rige rundt med sit nye Familie Magic Show: Kim Kenneth, “The Dane In The Fast Lane”. Showet serveres med humor, både for børn og voksne. I vil opleve de store Las Vegas styleillusioner – de små underfundige mirakler – eftertænksomme indslag. Alt leveret med en professionel varme, hvor publikum får en feel good oplevelse.

Selve forestilling skruer op og ned i tempo, dog uden at blive hektisk! Showet kan også tilpasses til udelukkende at fokusere på et voksent publikum. En yderst vigtig bestanddel af showet, som også er med til at give det et eksotisk og internationalt snit, er Kims italienske parter, Jessica, som børnene er helt fascineret og fortryllet af. Jessica med sin cirkusprinsesse agtig udstråling er en stor del af forestillingen -og efter forestillingerne samles børnene ofte omkring hende og vil have knus, fotos og en snak med hende.

Før og efter showet kan Jessica også lave ansigtssminke til børnene (cirkusprinsesse, klovn, løve, tiger m.m.) – ofte et stort hit i øvrigt, da de netop har set hende optræde. Udover Jessica, har vi ligeledes en ekstra pige assistent med.

Kim Kenneth har brugt de sidste 31 år på at rejse stort set hele verden rundt – dog med meget af tiden i  Vesteuropa – med hans Grand Illusions og manipulationer. Det har primært været i de store internationale cirkus, forlystelsesparker, og et utal af varitéer – cabareter samt is-revy shows, at han har optrådt.

Deres acts og show er vældig fleksible og kan desuden udføres på flydende engelsk eller tysk.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Kim Kenneth, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Kim Kenneth.

For booking af Kim Kenneth ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  kim-kenneth-bifald

  Del på de sociale medier

  Kim Kenneth - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.