Søg
kim-kenneth-bifald

Kim tager land og rige rundt med sit nye Familie Magic Show: Kim Kenneth, “The Dane In The Fast Lane”. Showet serveres med humor, både for børn og voksne. I vil opleve de store Las Vegas styleillusioner – de små underfundige mirakler – eftertænksomme indslag. Alt leveret med en professionel varme, hvor publikum får en feel good oplevelse.

Selve forestilling skruer op og ned i tempo, dog uden at blive hektisk! Showet kan også tilpasses til udelukkende at fokusere på et voksent publikum. En yderst vigtig bestanddel af showet, som også er med til at give det et eksotisk og internationalt snit, er Kims italienske parter, Jessica, som børnene er helt fascineret og fortryllet af. Jessica med sin cirkusprinsesse agtig udstråling er en stor del af forestillingen -og efter forestillingerne samles børnene ofte omkring hende og vil have knus, fotos og en snak med hende.

Før og efter showet kan Jessica også lave ansigtssminke til børnene (cirkusprinsesse, klovn, løve, tiger m.m.) – ofte et stort hit i øvrigt, da de netop har set hende optræde. Udover Jessica, har vi ligeledes en ekstra pige assistent med.

Kim Kenneth har brugt de sidste 31 år på at rejse stort set hele verden rundt – dog med meget af tiden i  Vesteuropa – med hans Grand Illusions og manipulationer. Det har primært været i de store internationale cirkus, forlystelsesparker, og et utal af varitéer – cabareter samt is-revy shows, at han har optrådt.

Deres acts og show er vældig fleksible og kan desuden udføres på flydende engelsk eller tysk.

kim-kenneth-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel