Søg

Klaus Mulbjerg

Leder du efter sjov underholdning til firmafesten, julefrokosten eller den næste familiefødselsdag? Tryllekunstner og komiker Klaus Mulbjerg er garant for charmerende og unik magisk underholdning til enhver lejlighed. Der er kort sagt tale om en fælles grineoplevelse og tankevækkende trylleri, når Klaus Mulbjerg stilsikkert serverer en velsmagende ret bestående af stand-up komik, gags og stærk magi.

Tryllekunstner Klaus Mulbjerg blander det bedste fra stand-up komikkens verden med det bedste fra trylleriets verden, hvilket resulterer i et unikt show i international klasse.

Underholdning til firmafest

Grin igennem med dine kollegaer!

At få voksne mennesker til at grine er en alvorlig sag, der kræver stort talent og erfaring, og det har tryllekunstner Klaus Mulbjerg.

Klaus Mulbjerg har siden 1995 optrådt for et utal af landets største virksomheder og i et hav af forskellige sammenhænge. Firmafester, julefrokoster, kundemøder, kursusdage, receptioner, konferencer og lignende er alle begivenheder, hvor Klaus Mulbjerg med stor sikkerhed og nærvær leverer varen hver gang!

Ønskes et specielt fagligt tema inddraget i underholdningen, f.eks. i forbindelse med kurser og konferencer, kan dette udmærket lade sig gøre.

Underholdning til privat fest

Grin igennem med familie og venner!

Skal du holde fødselsdag, bryllup, konfirmation eller lignende, kan tryllekunstner Klaus Mulbjerg være med til at give dine gæster en sjov og tankevækkende oplevelse for livet!

Uanset om I bliver 15 eller 100 personer, om det foregår derhjemme eller ude i byen, kan Klaus Mulbjergs underholdning tilpasses netop dit arrangement.

Sæt punktum for en festlig middag, og giv dine gæster en fælles magisk grineoplevelse, hvor latter, forbløffelse, komik og stærk magi er nøgleordene.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel