Søg

Kristian Skovbo

Mangler I lige dét, der skal til for at give jeres arrangement et ekstra løft? Må vi præsentere Kristian Skovbo!

Nyt koncept “Corporate Magic

Er et målrettet show til firmaer. Med sublim underholdning af gæsterne, medarbejderne eller kunderne der i den grad imponeres og samtidig får grinet godt igennem.

Kristian er tryllekunstner, mentalist og konferencier, som på en unik måde kombinerer magi, psykologi og manipulation– tilsat en stor portion humor. Oplev et show, som involverer, og giver publikum noget at snakke om – længe efter det er forbi.

Showet er ideelt til: Firmafester – Kundearrangementer – Personaledage – Kick-Off – Awards Shows – Jubilæer – Årsmøder

 

Kristian har i de sidste 15 år optrådt til et hav af arrangementer landet over og ved, hvad der skal til for at skabe unikke oplevelser, som jeres gæster, medarbejdere eller kunder vil snakke om længe efter. Kristian Skovbo er en erfaren entertainer med mange jobs bag sig. Han har blandt andet underholdt store virksomheder som Microsoft, Tryg, McDonald’s, Sonofon, Bg Bank, Nykredit, Jyske Bank og Navision.

Kristian tager udgangspunkt i jeres arrangement og tilpasser altid sit show, så det sidder lige i øjet. Hvad enten det er et fælles comedy magic show til firmafesten, årsmødet eller som konferencier til jubilæet, kæder han på magisk vis hele aftenen sammen.

Kristian er selvlært tryllekunstner og satte for første gang sine ben i den lokale tryllebutik i 1994 og var derefter helt solgt til magien. Kristian havde allerede sin debut som tiårig med et show for 200 mennesker, og han optrådte de næste ti år rundt omkring på skoler og til private fester. Her fik han hurtigt stor erfaring med at underholde. Derefter er det gået stærkt med optrædener til firmafester, receptioner, messer og møder.

Kristian har desuden optrådt flere gange i udlandet, og han har været i USA for at samle inspiration, hvor han har opnået at optræde på det berømte Magic Castle i Hollywood.

Kristian er medlem af Magisk Club Århus, og han er sponsor for Horsens Håndbold Klub, HIC Horsens og AC Horsens.

Kristian har blandt andet leveret indslag til Middelfart TV, Helsingør TV, TV Syd (TV 2)

 

Fester, receptioner og events

Overrask dine gæster eller medarbejdere med trylleri.

Magisk underholdning er perfekte til julefrokoster, receptioner, firmafester eller events, hvor man ønsker en anderledes underholdning, der med stor entusiasme får alle gæster med!

Måske er det første gang, at flere i selskabet møder hinanden. Med Kristians optræden for gæsterne sættes samtalen i gang, og alle får en fælles oplevelse at snakke om, der sent vil blive glemt.

Det store show

Et show som vises for alle på én gang. Showet sammensættes efter arrangementets art og antal personer. Flere fra publikum kan inddrages som en del af showet, hvilket altid er til stor morskab. Glem alt om tryllekunstneren med kaninerne og den høje hat – det her er trylleri tilsat en stor portion humor, som giver latterkramper.

Showet kræver ingen scene, kun 2 × 2 m gulvplads.

Stand-up trylleri kan vare 1 x 20-60 min.

Helt tæt på!

Close-up trylleri er en anderledes form for underholdning. Trylleri med kort, mønter, ringe og snore – alt udført med fingerfærdighed i høj klasse. Underholdningen foregår rundt ved selskabets borde, hvor der trylles ved ét bord ad gangen. Helt tæt på! trylleri er mere end trylleri – tilskuerne involveres og får lattermusklerne rørt. Magien sker helt tæt på, hvilket forstærker den chokerende, fascinerende og humoristiske effekt.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel