Larsen & Solberg

Underholdning og fiduskunst i særklasse

Del på de sociale medier

Larsen & Solberg - Video

Larsen & Solberg

Noget synes naturligt, og andet er i absolut strid med såvel logikken som tyngdeloven. Det sidste gør sig gældende, når parret Larsen & Solberg i efteråret turnerer i Danmark med deres fælles magiske og komiske show.

Med kombinationen af entertainer Joachim Solberg og skuespiller og satiriker Peter Larsen er et nyt og meget særpræget makkerpar undfanget. Der er tale om underholdning og fiduskunst i særklasse, når de to komiske talenter mødes på scenen.

Joachim Solberg har for længst placeret sig som en af Europas bedste tryllekunstnere. Med sit velpolstret ydre og sin hurtige replik er Solberg den diametrale modsætning til den gammeldags tryllekunstner med de hvide handsker og den høje hat.

Som et perfekt supplement til Solbergs magiske stil medvirker Peter Larsen i forskellige bjergtagende karakterer. Ikke mindst som tryllekunstnerassistenten Nelly Nissen, som er blevet indkaldt som sygeafløser fra Dansk Artist Forbund, og som prøver på sin helt egen diskrete måde at ”hjælpe” Solberg gennem forestillingen. Ikke en helt let opgave for nogen af dem.

I 2003 lavede de to entertainere et samarbejde, hvor man med Danmarks touren I kamp mod tyngdeloven for første gang lod publikum opleve et show med både magi, humor og hjemmelavet fiduskunst i særklasse.

Den noget specielle kobling af Solbergs sublime illusionsteknik og Larsens uovertrufne karikaturer på absurde, men ikke satirisk uvedkommende kvindemennesker giver sig udtryk i et show, der både er hylende morsomt, imponerende og ikke mindst – yderst interaktivt.

Hvad sker der, når kendte reb- og udbrydertricks udføres af en fingernem magiker og en bredmundet sygeafløserassistent?

Larsen & Solberg giver svaret i et show, der kommer vidt omkring i et elegant, men særdeles hæsblæsende tempo.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Larsen & Solberg, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Larsen & Solberg.

For booking af Larsen & Solberg ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Larsen & Solberg - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.