Søg
lasse-kvist-bifald

Lasse Kvist er certificeret Master Showhypnotisør, og han har siden 2007 leveret uforglemmelig voksenunderholdning til virksomheder og private, som bliver samtaleemnet langt ud i fremtiden. Du kender måske Lasse Fra tv-programmerne Hypnotisøren fra Skive og Hjernehviskerne, hvor han med humor og indlevelse viser sit håndværk.

Mindshow

– Kickstart din fest!

I mindshowet blandes comedy mentalisme med hypnose for at skabe en oplevelse ud over det sædvanlige.

Showet består af manipulation, let hypnose og tankelæsning, og showet er et fantastisk afbræk i konferencen, energiboost til firmafesten og et alternativ til festsangen, når konfirmationen skal være ekstra speciel.

Showet er rettet mod et voksent publikum, men kan nydes af alle.

Hypnoseshow

Under et hypnoseshow er alle med, og publikum bliver introduceret til hypnosens verden. Der bliver luget ud i myterne om hypnose, mens lattermusklerne bliver motioneret.

Hele showet foregår på scenen. Publikum ser alt. Der sker ingen skjult forberedelse bag scenetæppet.

Showet er et fantastisk miks af et underholdende informationer om hypnose, en masse sjove forsøg og tests af publikum. De, der vælger at komme på scenen, får en en helt igennem fantastisk oplevelse, som vil blive husket længe.

Et moderne hypnoseshow med et twist af mentalisme, som kun Lasse kan levere!

Showets indhold tilpasses det enkelte arrangement, og alle behandles respektfuldt, så vi sammen kan have en fest!

Foredrag

Vil du gerne vide mere om hypnose, og hvordan du kan benytte det i din hverdag, men uden at nogen bliver hevet på scenen? Så er Lasses foredrag lige noget for dig.

Bliv bevidst om, hvordan du agerer i mødet med andre, uanset om der er tale om, du skal sælge din idé/vare, står i en omsorgssituation, eller du skal møde med svigerforældrene for første gang.

lasse-kvist-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel