Lasse Langfod

Trylleri for børn, familien og voksne.

Del på de sociale medier

Lasse Langfod tryller/underholder for både børn og voksne i hele Danmark med trylleri – klovneri – comedy – ballonfigurer. Lasse startede for alvor med at trylle i sommeren 2006 og har siden haft, og stadig har, rigtig mange tryllejob. I 2013 valgte Lasse at tage til England, for at modtage privatundervisning af den legendariske Street magician GAZZO. Ved Gazzo lærte Lasse en masse nye ting, bl.a. underholdningsteknikker, nye tryllenumre, som han har taget med på sit repertoire.
Men søger du noget andet, så kontakt os fortæl os om dine idéer og vi finder i fællesskab en løsning.
Så gør, som mange andre har gjort og gør. Book Lasse Langfod til DIT/JERES næste arrangement. Du vil ikke fortryde det.

Som Lasse altid siger: ”Mangler du sjov og magi, kommer Lasse forbi” og det vil han gøre til dit/Jeres kommende arrangement.

Lasse Langfod – Voksenshow

Dette show er for de voksne eller de unge. Her er der masser af humor og selvfølgelig trylleri. Humoren er fra ting som man kender fra hverdagen. Men Lasse har tvistet det sammen på en sådan måde, at alle kan grine af det. Her bliver personer fra publikum inddraget.

Lasse Langfod – Trylleshow for børn – familieunderholdning

Lasse har et rigtigt godt tav på børn. De elsker ham. I dette show kombinere Lasse både trylleri – klovneri og humor til både børn og voksne. Her bliver der inddraget personer fra publikum. Og de får selvfølgelig en gave, som tak for hjælpen.

Varighed ca. 40 min.

Lasse Langfod som Ballonmand

Lasse Langfod. kan også bookes som ballonmand. Her kan han gå rundt, eller stå et fast sted og lave ballondyr. Det er super godt til, at trække kunder til en messestand, eller hvis man vil ha liv, fx i et storcenter. Man kan også kombinere det med close-up magi. Altså tryl helt tæt på. Også i dine egne hænder. Lasse kan også bookes til at lave ballonfigurer efter et show.

Varighed efter aftale.

Lasse Langfod – Juleunderholdning

Nissen SPILOP laver ballondyr og juletryllerier for de små ved juletid. Han venter selv på at det snart skal blive Juleaften og i mellemtiden, så fordriver han tiden med at lave trylle-narrestreger og fjollede ballondyr. Har man selv svært ved at få tiden til at gå op til Julen, så er Nissen SPILOP en rigtig sjov og god tidsrøver.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lasse Langfod, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Lasse Langfod

For booking af Lasse Langfod ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.