lauge-benjaminsen-bifald

Del på de sociale medier

Lauge Benjaminsen - Video

Lauge Benjaminsen er en rigtig showman, og der er fuld kontakt til publikum. Han opfører et medrivende, topartistisk, charmerende, humoristisk og musikalsk jonglørshow.

Siden Lauge vandt underholdningskategorien i Scenen er din 2007 (TV 2) har han turneret landet rundt med sit forrygende jonglørshow. Det er blevet til over 200 optrædener!

Cirkus Benneweis, Legoland, Tivoli Friheden, byfester, foreninger, firmaer, skoler, små og store arrangementer har alle haft glæde af Lauges flotte show. Udlandet har også haft bud efter Lauge, som har været på scenen i Spanien, Tyskland, Norge, Las Vegas og Reno i USA.

Der er smil, grin, ohh! og øøjh!, når Lauge fyrer den af med kegler, ringe, devil stick, kosteskaft, mobiltelefon og hele syv bolde i luften!

Lauge Benjaminsen optræder med et forrygende jonglørshow i ca. 25 minutter. Det er for børn, unge og voksne i alle aldre. Lauge medbringer eget anlæg samt scenetæppe. Lydanlæg op til 300 personer kan medbringes.

Autografer på foto, snak og demonstration af jongleringsudstyr efter show. Lauge er til rådighed for arrangør ca. 60 minutter, inkl. autografer.

Udtalelser

”Lauge er et af de største danske cirkustalenter og talentet rækker videre end blot til Danmark. Hans show forbløffer og fascinerer og der er tempo fra start til slut. Vi var glade for at kunne præsentere ham på Cirkusmuseet.”

”Landets bedste jonglørtalent. Lauge Benjaminsen, optrådte helt ekstraordinært i Cirkus Benneweis. Jeg så Lauge på TV2 og tænkte straks, at han var et stort talent.” – Diana Benneweis.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Lauge Benjaminsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Lauge Benjaminsen.

For booking af Lauge Benjaminsen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  lauge-benjaminsen-bifald

  Del på de sociale medier

  Lauge Benjaminsen - Video

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.