Søg

Ved hjælp af en veludviklet intuition skaber Mads Fencker illusionen af tankelæsning, og han får én til at opleve ting, der ikke finder sted. Ved at analysere dit kropssprog, se dig i øjnene og lytte til din stemme, gætter han alt fra dit stjernetegn til hvem, du gav dit første kys. Med teknikker fra både tryllekunst og hypnose fører Mads Fencker dig og dine gæster bag lyset til en verden, man ellers kun ser i fjernsynet. Han planter idéer i det underbevidste og påvirker jer til at træffe netop de beslutninger, der lader hans forudsigelser gå i opfyldelse.

Mads Fencker underholder både til private fester og firmaarrangementer med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker. Pas på, hvad du tænker, når I sammen dykker ned i det ubevidste for at finde ud af, hvor meget mennesker kommunikerer uden selv at være klar over det.

Skal Mads Fencker knække konfirmandens iPhone-pinkode, gætte farven på chefens underbukser eller få brudeparret til at læse hinandens tanker?

Med dette humoristiske og charmerende indslag er du sikker på, at arrangementet vil blive husket. Uanset om der er tale om et mindre middagsselskab eller hele firmaets julefrokost, sørger Mads for et inddragende show, hvor alle griner sammen, og som indbyder til samtale og forundring blandt gæsterne.

Det siger kunderne:

”Mads efterlod os med måbende ansigter og vi var alle rigtig godt underholdt. Vi har tidligere haft kendte stand-ups til at underholde ved vores sommerfest, men Mads’ show overgik dem alle.” – Dorte Jaquet, Account Executive, Willis Towers Watson.

”Jeg vil klart anbefale Mads til andre, super god underholdning, vi grinte/hyggede os til vores firma julefrokost. Jeg kunne godt finde på at booke ham igen til et andet arrangement.” – Lea Damsted Thomsen, julefrokostkoordinator for Føtex 2016.

”Mads Fencker har lige underholdt til vores datters konfirmationsfest på Kokkedal Slot, hvilket han gjorde eminent. Super underholdning med god situationsfornemmelse.” – Hanna Andersen, mor til konfirmand.

”Stor tak til Mads for en super præstation i dag. Det var underholdning på højt niveau! Samtlige gæster var begejstrede.” – Jesper Tronborg, far til konfirmand.

mads-fencker-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel