Mads Rasmussen

Mads Rasmussen bifald

Del på de sociale medier

Mads Rasmussen

Mads Rasmussen er en tryllekunstner helt for sig selv. Og lige som du tror, du har set alt, ja, så bliver du overrasket igen!

Mads har siden tiårsalderen interesseret sig for skuespil, tryl og stand-up. Og hvor de fleste tryllekunstnere læser manualen, inden de lærer et trick, så har Mads smidt forklaringen ud og fundet på sin egen historie og håndtering i stedet. Og for blot at nævne nogle af de personer, der har undervist Mads igennem tiden, er: Rune Klan, Joachim Solberg, Jan Hellesøe, Søren Pilmark, Kurt Flemming (Bakkens Pjerrot), Peter Nørgaard og mange, mange flere.

Mads optræder for både private og firmaer, men vidste du, at Mads også har været med i Danmark har talent, hvor han nåede helt til semifinalen? Hvis ja, så så du ham helt sikkert trylle med tomater og ketchup og burde ikke være i tvivl om, hvad du kan forvente at humor og magisk underholdning. Men har du ikke oplevet ham live endnu, så er du, som man så fint siger på engelsk, ”in for a treat!”

Hvis du er i tvivl, om Mads Rasmussen passer ind til netop dit arrangement, så se et lille udvalg af de typer shows, han tidligere har lavet:  

 • Konfirmationer
 • Bryllupper
 • Fødselsdage (både børn og voksne)
 • Julearrangementer
 • Firma julefrokoster
 • Private julefrokoster
 • Messer
 • Storcentre
 • og meget mere!

Så mangler du en solid og helt unik kunstner til netop dit arrangement, så skynd dig at kontakte os for en forespørgsel. En forespørgsel på Mads Rasmussen er helt gratis, og han vil gøre sit ypperste for, at showet er tilpasset netop DIT arrangement. 

Intet mindre end en fantastisk optræden. Du tog røven på alle. Tusind tak for en uforglemmelig oplevelse til mine ungers konfirmation 🙏🏻❤️” – Radiovært, ‎Mai-Britt Vingsøe Haugård‎

Book nu og få lov til at trække et kort til dit næste arrangement!

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mads Rasmussen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Mads Rasmussen.

For booking af Mads Rasmussen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Mads Rasmussen bifald

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.