– et originalt show

magiens-musik-bifald

Del på de sociale medier

Magiens Musik - Video

Magiens Musik er et originalt show, der ikke kan sammenlignes med noget, du har set før. Kodeordene er interaktion med publikum og deltagerinvolvering – 50 procent musik og 50 procent interaktion.

Magiens Musik er et nyt magisk show i samarbejde med en sangerinde og to musikere. Mind control, trylleri, sang og musik med masser af deltagerinvolvering:

Kan sangerinden Therese Harris læse publikums tanker og synge den sang, de bare tænker på? Kan tryllekunstneren Michael Frederiksen aflæse publikums kropssprog og finde ud af, hvem der lyver? Er showet improviseret i samarbejde med publikum, eller er det hele forudsagt? Få svaret ved at booke et Las Vegas Lounge-agtigt show til dit arrangement, nemlig MAGIENS MUSIK!

Kunderne siger

”Michael var fantastisk!! Han var dygtig, morsom og overraskende god til at opfatte og bruge stemningen i lokalet. For dælen, de morede sig og han satte for alvor gang i en dejlig aften. Tusind tak til Michael og tusind tak til Bifald.dk for hjælpen med finde ham.” – Flemming Bach, adm. dir., Guldborgsund Forsyning.

”Super show. Virkelig underholdende, med lige mængder humor, flotte og tankevækkende trylletricks og ’glimt i øjet’. Dette kombineret med dygtige musikere, gjorde at jeg og resten af selskabet følte os underholdt. Alt i alt en fantastisk aften, som kun kan anbefales.” – Martin Willemoes, generalforsamling hos BRFkredit for Jyske Fritid.

”En god og underholdende aften med Magiens Musik. Først nogle gode og uformelle tricks ved bordene. Til selve showet blev publikum involveret og imponeret. Der var en god blanding af forskellige tricks med udstyr og kort, der efterlod publikum overraskede og forundrede. Det hele tilsat nogle kække og situationsbestemte kommentarer af Michael – samt tilsat god musik – med en imponerende stemme. Alt i alt et godt arrangement, og en rigtig god oplevelse, som varmt kan anbefales til andre.” – Michael Løfgren Hansen, leder, Jyske Bank, Frederiksberg.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Magiens Musik, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Magiens Musik.

For booking af Magiens Musik ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  magiens-musik-bifald

  Del på de sociale medier

  Magiens Musik - Video

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.