Søg

Michael Deutsch

Michael Deutsch underholder med forskellige former for magi.

Stand-up magi: Hvor publikum medvirker på scenen, med Michael Deutsch i forskellige former for underholdende tricks til stor morskab for hele selskabet, inkl. den medvirkende på scenen.

Close-up magic: Michael Deutsch går rundt ved bordene og udfører utrolige mønt- og korttricks, og med gæsterne/publikums ringe og andre ejendele. En stor visuel oplevelse lige for næsen af gæsten.

Illusioner: Michael Deutsch er også en sand mester i, hvad angår denne form for magi. Han går ikke af vejen for at trylle biler eller en helikopter frem, eller, hvilket er hans speciale, få folk til at forsvinde. Her er også lagt vægt på, at publikum skal underholdes med gode grin.

Kick-off: Efter eller midt i et langt seriøst møde er der ofte behov for at puste liv i deltagerne. Netop her kan firmaets produkter indgå i en naturlig sammenhæng, og de bliver derved en del af showet. Disse former for magi er alle særdeles velegnet eksempelvis i forbindelse med præsentation af nye produkter, receptioner, julefrokoster eller internationale gæster, der skal underholdes ved et gallaarrangement.

Ved større arrangementer medbringer Michael Deutsch storskærm, projektor, kamera og kameramand.

Alle shows udføres også på engelsk.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel