Michael Frederiksen

Tryllekunstner og foredragsholder

Del på de sociale medier

Michael Frederiksen - Video

Michael Frederiksen

Trylleri og foredrag

Stand-up

Skal publikum, bogstaveligt talt, vælte ned af stolene af grin, klage over den vandfaste makeup løber ned over kinderne og få rørt lattermusklerne som aldrig før, så er Michaels Stand-up Comedy Magic Show løsningen – udføres på dansk eller engelsk i ind- og udland.

Close-up magic

Trylleri tæt på: Gæsterne sidder ved bordene eller står op til receptionen eller på messen. Michael tryller med en del humor og en del publikumsinvolvering. Du kan også booke et show, hvor op til 30 publikummer sidder i en halvcirkel og fokuserer på Michaels prisvindende trylleri. Michael har vundet 1. pladsen hele to gange ved mesterskaberne i Magisk Cirkel Danmark.

Hold hjernen skarp

Foredrag og teambuilding: Her lærer deltagerne at huske navne, vigtige informationer, at trylle, styrke motorikken og tænke anderledes.

Varighed: 1 x 120 min. inkl. pause.

Referencer:

”Kære Michael. Tusind tak for et meget underholdende show! Alle var meget imponeret!” – Ida Hummer, Capital Four Management.

”Michael var fantastisk!! Han var dygtig, morsom og overraskende god til at opfatte og bruge stemningen i lokalet. For dælen, de morede sig og han satte for alvor gang i en dejlig aften. Tusind tak til Michael og tusind tak til Bifald.dk for hjælpen med finde ham.” – Flemming Bach, adm. dir., Guldborgsund Forsyning.

”Vil bare lige sige tak for et forrygende show!!! Det var bare helt fantastisk!! Super god underholdning – og der er mange, der snakker om det. Vil med glæde anbefale dig til andre.” – Tine Kampmann, Management Assistant to Corporate Vice President, Novo Nordisk A/S.

”Tak for din formidable performance på Brandbjerg Højskole til vores teambuilding dag. Det var fantastisk!!!” – Jes Guldbrand Andersen, Senior Director, SoLean Program Office, Novozymes A/S.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Michael Frederiksen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Michael Frederiksen.

For booking af Michael Frederiksen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Michael Frederiksen - Video

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.