Søg

Miguel el Zorro

Prisvindende tryllekunstner

Oplev et utroligt morsomt og magisk trylleshow med den prisvindende tryllekunstner Miguel el Zorro!

Børnene vil elske showet med de hvide kaniner.

Brylluppet bliver til et magisk eventyr, når der bliver tryllet med hvide duer.

Firmafesten bliver husket, når Miguel udsætter chefen for sine sjove tricks.

Og fødselaren vil blive fejret med magi og gode grin sammen med sine gæster.

Miguel er en international tryllekunstner, som ud over Danmark også har tryllet på restauranter og caféer på Gran Canaria, Cruise Ship til Oslo og back stage for de kendte til Energy Radio Awards i Sverige.

Hans kreativitet kombineret med hans fingerfærdighed udgør underholdning i særklasse. Ud fra oplysninger om firmaet og nogle navne på ledere og ansatte sætter Miguel et show sammen, som bliver mere personligt og morsommere for deltagerne.

Ønsker I hellere noget meget magisk, men stadig humoristisk, så er close-up trylleri den rigtige løsning! – Eller måske en kombination?

Showet kan foregå på dansk, engelsk eller spansk.

Vinder af Pjerrots Tryllepris 2016!

Miguel vandt i 2016 Pjerrots Tryllepris. En pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet, og som tilfalder nogle af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn.

”En morgen er sjælden kedelig i Tivoli – især når vinderen af Pjerrots Tryllepris er på besøg!” – Go’Morgen Danmark.

Magic Comedy Show

Dette er et utroligt morsomt trylleshow med god kontakt til publikum, som får lov til at komme op på ”scenen” og assistere til de fleste tricks. En sikker succes for god underholdning og imponerende magi på samme tid.

Miguel er god til at improvisere og opfanger de små bemærkninger rundt omkring fra publikum. Han tilpasser ligeledes sit show efter begivenheden og gør det dermed personligt, hvilket resulterer i en større oplevelse.

Close-up magi

Her oplever man magien på tæt hold. Miguel kommer hen til bordene og udfører mirakler med penge, kreditkort, lånte fingerringe, spillekort og meget mere lige for næsen af folk. Det hele udført med en stor portion humor.

Miguel vil ligeledes uføre tankelæsning og forudsigelser på gæsterne.

Close-up magi efterlader et stort indtryk på folk. Man er så tæt på, og stadig sker magien lige for øjnene af én.

Mental magi

Dette show koncentrerer sig om det overnaturlige. Der er skruet lidt mere ned for humoren og op for det spirituelle. Miguel vil udføre tankelæsning, tankeoverførsel, ubegribelige forudsigelser (bl.a. avisoverskrifter flere uger i forvejen), magi med stjernetegn og kontakt med ånder.

Selv om folk efter sådan en aften, vil gå derfra med en fornemmelse af, at der er mere mellem himmel og jord, så besidder Miguel ingen overnaturlige evner.

Forestilling for børn

Miguel har optrådt for børn i mere end 17 år både til private fester, men også til store arrangementer som på Bakken og børnenes vinter- og efterårsferie på Teatermuseet i Hofteatret. Miguel har vundet Pjerrots Tryllepris. En pris som Pjerrot og Bakken har indstiftet, og som tilfalder nogle af Danmarks bedste tryllekunstnere med speciale i at trylle for børn.

Et morsomt og underholdende show der henvender sig til hele familien, men er målrettet børnene.

Få et tilbud.

”Miguel el Zorro er både dygtig og raffineret i sine trylleshows, som er flotte og humoristiske. Han formår at fængsle børn helt ned til 3-4 år og helt op til teenageårene.” – Peter Christensen Teilmann, direktør for Teatermuseet i Hofteatret.

Referencer:

På offentlige steder har Miguel bl.a. optrådt i Tivoli, på Bakken, Forum (København), Farum Arena, Ballerup Super Arena, Radio NRJ (live morgenradio), Oslobåden, Gladsaxe Stadion, Bella Centret, Øksnehallen, Teatermuseet i Hofteatret, Kulturkajen Docken, Tåstrup Teater, SeaWest Feriecenter, Slotsarkaderne, City 2, Frederiksberg Centret, Rødovre Centrum, Ishøj Bycenter, Nørrebro Bycenter, Super Brugsen, 3-butikkerne, Genbrugsbutikken på Sorgenfri Torv, omrejsende Tivoli, diverse markedspladser, byfester og restauranter.

Privat har Miguel optrådt til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper, polterabend, julefrokoster, juletræsfester, firmafester, logefester, muslimske fester, fastelavn, fritidshjem, børnehaver, boldklubber, beboerfester, kulturelle arrangementer m.fl.

På tv har Miguel tryllet i Go’ morgen Danmark (TV 2), Danmark har talent (TV 2), Talent 2008 (DR1), Scenen er din (TV 2), Charlie Varieté (TV 2 Charlie), Sådan Cirkus (TV 2), Børnebussen (TV 2) samt i mange udsendelser på XTV.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel