Søg

Mikkel Severin

Mind Games & Mind Control

Show

Vær forberedt på en stil, der er energisk, professionel, humoristisk og yderst underholdende. Vær forberedt på at blive efterladt dybt forundret, fascineret og forbavset. Det er en kraftfuld og provokerende form for underholdning, som ikke vil blive imiteret i lang tid.

Mikkel Severins show er tilrettelagt og konstrueret efter koncepter og principper, der kun deles af en håndfuld mennesker verden over. Dette har indtil videre bragt ham til New York, Las Vegas, London, Amsterdam og Sydney. Det er en kombination af psykologiske teknikker, suggestioner, magic og showmanship, der øjensynligt gør ham i stand til at læse, forudsige og kontrollere menneskelig tanke og handling.

Hvad kan I forvente?

Mikkel Severin tilbyder sit unikke 45 minutter show i forbindelse med virksomhedsarrangementer og private events (op til 800+ tilskuere), fyldt med energi, skarp humor og meget tilskuerdeltagelse. Showet er ligeledes ideelt til arrangementer, hvor antallet af tilstedeværende er på blot ca. 50-100.

Det er et show, der får tilskuerne til at grine, måbe og gispe. Det er det perfekte, sofistikerede show til at sikre, at dine gæster vil huske dig og din event i lang tid fremover.

I de klassiske Mind Games beder Mikkel personer om at koncentrere sig om et emne, de gerne vil dele: særlige minder, pinkoder, personer m.m. Mikkel vil fokusere sammen med dem og fortælle dem deres tanker, hvordan de tænker, og hvorfor deres tanker er, som de er.

I sine Mind Control demonstrationer forudsiger han folks valg og handlinger, redegør for personernes bagvedliggende overvejelser og afslører, hvornår folk bluffer eller fortæller sandheden. Hertil kommer en lang række andre fascinerende og engagerende Mind Games & Mind Control demonstrationer. Showet starter selvfølgelig med et Mind Game, der involverer hele publikum.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel