Mikkel Severin

Mind Games & Mind Control

Del på de sociale medier

Mikkel Severin

Mind Games & Mind Control

Show

Vær forberedt på en stil, der er energisk, professionel, humoristisk og yderst underholdende. Vær forberedt på at blive efterladt dybt forundret, fascineret og forbavset. Det er en kraftfuld og provokerende form for underholdning, som ikke vil blive imiteret i lang tid.

Mikkel Severins show er tilrettelagt og konstrueret efter koncepter og principper, der kun deles af en håndfuld mennesker verden over. Dette har indtil videre bragt ham til New York, Las Vegas, London, Amsterdam og Sydney. Det er en kombination af psykologiske teknikker, suggestioner, magic og showmanship, der øjensynligt gør ham i stand til at læse, forudsige og kontrollere menneskelig tanke og handling.

Hvad kan I forvente?

Mikkel Severin tilbyder sit unikke 45 minutter show i forbindelse med virksomhedsarrangementer og private events (op til 800+ tilskuere), fyldt med energi, skarp humor og meget tilskuerdeltagelse. Showet er ligeledes ideelt til arrangementer, hvor antallet af tilstedeværende er på blot ca. 50-100.

Det er et show, der får tilskuerne til at grine, måbe og gispe. Det er det perfekte, sofistikerede show til at sikre, at dine gæster vil huske dig og din event i lang tid fremover.

I de klassiske Mind Games beder Mikkel personer om at koncentrere sig om et emne, de gerne vil dele: særlige minder, pinkoder, personer m.m. Mikkel vil fokusere sammen med dem og fortælle dem deres tanker, hvordan de tænker, og hvorfor deres tanker er, som de er.

I sine Mind Control demonstrationer forudsiger han folks valg og handlinger, redegør for personernes bagvedliggende overvejelser og afslører, hvornår folk bluffer eller fortæller sandheden. Hertil kommer en lang række andre fascinerende og engagerende Mind Games & Mind Control demonstrationer. Showet starter selvfølgelig med et Mind Game, der involverer hele publikum.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Mikkel Severin, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Mikkel Severin.

For booking af Mikkel Severin ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  Del på de sociale medier

  Klik på et billede for at downloade

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.