Søg

Nick Caraway er en dygtig scene- og tryllekunstner, der har specialiseret sig i den fortryllende verden mellem klassisk magi, illusion og tankelæsning. I hans magiske shows får I ikke blot en fantastisk oplevelse, men også en oplevelse med kant, der uden tvivl vil forblive i erindringen længe efter begivenheden.

Nick Caraway tilbyder både traditionel og skræddersyet magi og illusioner til virksomhedens arrangementer, produktpræsentationer osv., hvor både varighed og pris kan tilpasses. For eksempel kan han fremtrylle logoer og nye produkter ved produktlanceringer, fjerne tidligere sortimenter eller endda trylle chefen eller sekretæren frem, væk eller til en helt anden skikkelse. Nick optræder med sin ekspertise inden for stand-up magi, tryllekunst og illusionisme over hele landet og kan bookes både på hverdage og i weekender.

Nick Caraway har udviklet en bred vifte af shows inden for erhvervsmagi, hvor følgende er nogle eksempler (bemærk, at listen ikke er udtømmende):

  • Forbløffende Magi er en klassisk voksenunderholdning og et show, der konstant overrasker og imponerer. Dette alsidige show manipulerer med publikums sind ved hjælp af få, men geniale rekvisitter og byder på en række uforklarlige forudsigelser med dobbelt og tredobbelt klimaks. Et sikkert hit. Varighed: 30 minutter.
  • Forvandl Chefen – en unik og anderledes illusionsshow, der altid imponerer, når chefen, sekretæren eller lederen trylles frem, forsvinder eller omdannes lige for øjnene af de måbende kolleger. Varighed: 10 minutter. Kan kombineres med andre shows.
  • Skræddersyede shows – Her samarbejder vi tæt om at skabe en helt unik forestilling til jer. Dette show kan inkludere fremtrylling eller forsvinding af personer eller produkter – en innovativ måde at lancere et produkt internt. Tankelæsning og illusoriske tricks kan også tilpasses præcis til jeres arrangement. Varighed fra 5 minutter.
  • Magi i Mørket. Et nyt og unikt koncept, hvor trylleforestillingen er designet til at foregå i totalt mørke og involvere føle-, høre-, duft- og smagssanserne. Ved at fjerne synssansen udforsker vi, om spændingen og forundringen forbundet med magi stadig kan bevares. “Magi i Mørket” giver et overbevisende svar. Publikum får bind for øjnene og bliver ført ind i en verden af totalt mørke. Fra deres trygge stole bliver de fordybet i et magisk univers og oplever forvandlingen fra tilskuere til aktive deltagere. En sanselig oplevelse, hvor mørket skaber eventyret. Varighed: 75 minutter uden pauser.

 

Nick Caraway har modtaget uddannelse i Århus på Klovne- & Artistskolen og senere på The Commedia School i København. Han er især kendt for det banebrydende show “Magi i Mørket“, som han har udviklet i samarbejde med Dansk Blindesamfund.

nick-caraway-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel