Søg

René Jensen

Trylleri aktiverer dine gæster i en grad, ingen anden underholdning kommer i nærheden af!

René Jensen er tryllekunstner og har sin helt egen personlige stil. Stilen er uformel og i øjenhøjde, med naturlig lethed og underspillet humor. Det er vigtigt for ham, at folk har det sjovt, mens deres sanser bombarderes af den ene umulighed efter den anden.

Mere end 20 år som performer har gjort, at René har en helt naturlig evne til at ”falde ind” og blive en del af ethvert selskab. Særligt erhvervslivet har gjort brug af Renés evner ved mange vidt forskellige events.

Close-up trylleri

Er en fleksibel størrelse. Som navnet siger foregår det helt tæt på publikum. René cirkulerer blandt dine gæster og bringer dem tættere på hinanden. Han sikrer, at alle føler sig godt tilpas, sætter gang i grin, samtaler og hjerneceller i hele lokalet. Hvis du gerne vil signalere nærvær og imødekommenhed med dit arrangement, kan netop close-up trylleri varmt anbefales.

Sceneshowet

Vil du præsentere dine gæster for et sjovt, friskt og energisk show, der underholder på tværs af alder og nationalitet og giver oplevelsen af, at alt er muligt, er Renés sceneshow et godt bud.

Showet bliver skræddersyet til det enkelte arrangement og indeholder historier, personligheder og skøre indfald fra virksomhedens egen dagligdag.

Du kan bl.a. opleve din yndlingskollega ”fyre den af” som showets helt store gæstestjerne og en medarbejder søge arbejde hos konkurrenten i løbet af showet til stor overraskelse – ikke mindst for ham selv. Der bydes på stærkt og originalt trylleri, der vil imponere alle!

Med René Jensen får du et professionelt indslag, der vækker glæde, forbløffelse og begejstring blandt det inviterede publikum.

Dette show fungerer særdeles godt for små og store grupper, tillige med blandede nationaliteter. René har stor erfaring med showet også på engelsk.

Udtalelser:

”Gæsterne var alle meget tilfredse og imponerede over showet. Fantastisk med den gode forberedelse og tilpasning til vores virksomhed. Det var en meget positiv oplevelse hele vejen igennem.” – Birgitte Mortensen, PM Energi A/S, Brønderslev.

”Du leverede dit show med god humor der ramte bredt. Det var SUPERFEDT at det var tilpasset til vores virksomhed!” – Maria Carlson, Channel Manager Coordinator, Orklafoods A/S København.

”Thanks René, you were really great. I just want to keep in touch in case we ever need an A+ performance in the future!” – Joe Corigliano, Vicepresident – Targit, California, USA.

”Rigtig god underholdning for både store og små. Uhøjtideligt og professionelt. Tilpas varighed. Alle var begejstrede.” – Bjarne Ammitzbøll, CEO – KIRK KAPITAL A/S, Vejle.

René Jensen har optrådt som professionel tryllekunstner siden 1994 og har vundet flere sølv- og guldmedaljer ved danske og nordiske mesterskaber. Han har studeret Magi på Stockholm University of the Arts og har derudover som den eneste dansker vundet Award of Merit ved International Close-up Magic Competition i London i 2010. Gennem årene har René optrådt for bl.a.: Microsoft, Maersk, Intel, Lundbeck, F.L. Schmidt, LEGO, DR, Bestseller, Politiskolen, Nordisk Ministerråd, Novo Nordisk, Patent- og Varemærkestyrelsen, Skat, Toms, Lantmännen Unibake, Marlboro Classics, NATO, ARLA, Carlsberg, Tuborg.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel