Rune Klan

Stand-Up Magi

Del på de sociale medier

Rune Klan - Video

RUNE KLAN (f. 1976)

Karrieren som tryllekunstner startede i 1989 og han har siden optrådt et utælleligt antal gange i ind- og udland. I slutningen af 90’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel.

En af Danmarks bedste komikere og en af verdens bedste tryllekunstnere i én og samme person. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!  Rune Klan kan bookes til det meste og er et stensikkert kort til alle slags fester og arrangementer.

Rune er 40 år, men har stadig ingen børn at holde øje med. Det faktum, samt en ustyrlig portion ’hittepåsomhed’ giver optimale betingelser for at udvikle og levere komik og tryl i verdensklasse til publikum, som han bare ikke kan stoppe med at elske. Han er aktuel med showet BARNLØS (Rune Klan Live 2017), der efter premieren 3. Februar 2017 på Det Kongelige Teater blev kaldt et foreløbigt helstøbt højdepunkt i trylle-komik-mesterens karriere. Modigt, originalt, fantastisk, genialtrørende og overraskende er superlativer som går igen i tilbagemeldingerne.

Uddrag fra anmeldelserne:

BT  ⭐⭐⭐⭐⭐

”Fem stjerner til Rune Klans svendestykke: Tryllepunkeren er blevet voksen.”

POLITIKEN  ❤❤❤❤❤

”…han en komediant af den helt særlige slags, der skal frelse menneskeheden fra mismod i disse så ufrivilligt komiske tider.”

BERLINGSKE ⭐⭐⭐⭐⭐

”Afslutningen sætter en tyk streg under mandens originalitet, og får igen en til at spekulere over, hvor langt Rune Klan kunne nå, hvis han prioriterede at prøve sig selv seriøst af i England eller USA.”

EKSTRA BLADET  ⭐⭐⭐⭐⭐

”Du vil more dig, du vil blive forundret, og du vil blive bevæget. Her er noget på spil, og jeg har aldrig oplevet Rune Klan i bedre form.”

MAGASINET KBH  ⭐⭐⭐⭐⭐

”Det er bare et unikt show af humor, tryl og dybde – og man griner, kramper, forundres, imponeres og overvældes.”

NORDJYSKE  ⭐⭐⭐⭐⭐

”I selskab med Rune Klan er der både stof til eftertanke, imponerende tryllerier og rigeligt med motion til lattermusklen.”

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Rune Klan, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Rune Klan

For booking af Rune Klan ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Rune Klan - Video

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.