Søg

Rune Klan

– stand-up og trylleri

Karrieren som tryllekunstner startede i 1987, og han har siden optrådt et utælleligt antal gange i ind- og udland. I slutningen af 1990’erne føjede han med stor succes stand-up komiker til sin titel.

En af Danmarks bedste komikere og en af verdens bedste tryllekunstnere i én og samme person. Glem alt om den klassiske tryllekunstner med stav og høj hat, når Rune Klan går på!

Rune Klan kan bookes til det meste og er et stensikkert kort til alle slags fester og arrangementer.

Rune Klan optræder ikke for at redde verden, men for at underholde. Dog har han sin egen lille mission: At gøre op med myten om tryllekunstneren, som den der blot hiver kaniner op af hatten og saver duer over iklædt bedemandstøj.

Run Klan har  en ustyrlig portion hittepåsomhed, som giver optimale betingelser for at udvikle og levere komik og trylleri i verdensklasse til publikum, som han bare ikke kan stoppe med at elske.

Rune Klan er den rigtige løsning til det meste, fordi han er værdsat af de fleste; ung som ældre. Han mestrer alt fra større gallafester og festivaler til arrangementer af mere intim karakter – både inde og ude.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel