Søg
trylle-thomas-cover-bifald

Trylle Thomas

Magisk Underholdning for hele familien!

Tag plads og hold godt fast, for nu skal der trylles! Trylle Thomas, som har fortryllet publikum i hele Danmark siden 2001, står klar til at tage jer med på en fortryllende rejse med et sprudlende og hyggeligt familieshow!

I en fortryllende forestilling, der varer cirka 30 minutter, vil Trylle Thomas forbløffe og begejstre med sine magiske evner. Og som prikken over i’et kan børnene endda få deres helt eget ballondyr med hjem!

Selvom Trylle Thomas af og til kan have svært ved at holde styr på, hvor terningen forsvinder hen, er der ingen tvivl om, at børnene vil elske at hjælpe med at løse mysteriet! Dette familieshow er en perfekt blanding af magi og underholdning, der rammer bredt og passer til enhver lejlighed.

Men det stopper ikke der! Hvis du har brug for at sprede glæde og magi til en byfest, en åben byaften eller enhver anden begivenhed, kan du også booke Trylle Thomas til at skabe ballondyr og fortrylle alle i byen!

Så kom og oplev magien sammen med Trylle Thomas, og lad jer fortrylle af hans fantastiske show, der garanterer smil og glæde for både store og små!

 

trylle-thomas-bifald

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel