Henrik Christensen

Tryllekunstner

Del på de sociale medier

Henrik Christensen optræder til firmafester, familiefester og andre arrangementer rundt i hele Danmark. Henrik underholder publikum i alle aldre og tilbyder shows specielt tilrettelagt forskellige målgrupper. Henrik er også manden bag Trylleakademiet.dk, der tilbyder sjove trylleworkshops og morsomme teambuilding-arrangementer.

Henrik har 15 år i træk præsenteret sit eget store sceneshow ”it’s magic! – Vegas må vente …” på Brandts Klædefabrik i Odense. Desuden har han hvert år siden 2007 opført sit eget mindre close-up show, senest på First Hotel Grand i Odense.

Til familie- og firmafester og konference kan du vælge mellem 4 forskellige former for magisk optræden:

1. Stand-up Comedy Magic Show
Opføres for hele selskabet på en gang i en direkte dialog med publikum og med masser af situationskomik og rappe replikker, varighed 30-40 minutter. Perfekt som et indslag under middagen eller som en saltvandsindsprøjtning under dagmødet..

2. Close-up magi
Tryllerier lige foran øjnene på gæsterne med kort, mønter, elastikker, reb m.v. Egner sig glimrende som overraskende underholdning til kaffen, til receptionen eller pausen. Varighed efter aftale.

3. Showet ”Magiens Mester – en ”svindlers” bekendelser”
Jeres helt private show om mit liv som tryllekunstner opført hos jer eller på et hotel/konferencecenter. Varighed 2 x 45 minutter eller 1 x 75 minutter.

4. Børne- eller familieshow
Henriks tryllerier for børn er tilrettelagt helt på børnenes præmisser. Enkelte børn får lov til at assistere tryllekunstneren og alle børn er med til at få magien til at virke.

 

TrylleAkademiet tilbyder 2 forskellige sjove magiske aktiviteter til mødet/konferencen:

1. Trylleworkshop
Alle deltagere lærer tryllenumre, som de senere kan forbløffe deres venner, familie og kunder med.

2. Magisk teambuilding
Her lærer alle deltagerne først at trylle i en trylleworkshop. Herefter er det op til deltagerne i små grupper at bruge deres nye færdigheder til at lave et lille trylleshow, som de så opfører for hinanden.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tryllekunstner Henrik Christensen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tryllekunstner Henrik Christensen

For booking af Tryllekunstner Henrik Christensen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.