Søg

Tryllekunstner Ole Larsen

Din garanti! Ole Larsen har mere end ti års erfaring som professionel tryllekunstner, så hvad enten dit behov er underholdning til bryllup eller anden fest, er du garanteret en stor oplevelse, når valget falder på Ole Larsens trylleri.

Underholdning til reception

Ved reception og åbent hus-arrangementer bliver tryllekunstner Ole Larsen ofte bestilt til at underholde gæsterne i starten, give dem grineoplevelser og ryste dem sammen.

Ole Larsens stærke trylleri vil være en gevinst ved enhver reception. Folk får med det samme løsnet op over for hinanden, og pludselig har alle et naturligt fælles samtaleemne. Hvordan gjorde han det?

Ole Larsen underholder ikke kun ved receptioner, men bliver ofte anvendt i forbindelse med personalefester, kundearrangementer, salgskurser m.m.

Underholdning til fest

Hvad enten det er i firmaregi eller privat, har fester det fælles formål, at de gerne skulle give gæsterne en god oplevelse, som de husker længe efter. Tryllekunstner Ole Larsen kan være det ekstra krydderi, der gør, at dine gæster husker netop din fest som noget særligt.

Ole involverer folk i sin optræden på en behagelig måde, og hans trylleri foregår helt tæt på. Ja, ofte lige foran næsen på dine gæster. Close-up trylleri med Ole Larsen er personlig underholdning og en uforglemmelig oplevelse.

Som et spændende alternativ til en traditionel gave kan du også vælge at overraske festens arrangør eller festens midtpunkt med en fælles oplevelse for alle med tryllekunstneren Ole Larsen.

Underholdning til firmafest

Firmafestarrangementer er et af Ole Larsens specialer. Her tryller han ofte helt tæt på blandt publikum og involverer gæsterne personligt. Dette giver festdeltagerne en fælles oplevelse og et samtaleemne. Underholdning til firmafester for større forsamlinger på 200 gæster eller derover kan også arrangeres. Her vil Ole typisk alliere sig med en eller flere af sine tryllekolleger.

I tryllekunstneren Ole Larsens show er hovedingredienserne masser af grin og overraskelse.

Han giver folk festlige og uforglemmelige oplevelser med trylleri helt tæt på. Magiske øjeblikke, hvor alt tilsyneladende kan lade sig gøre.

Netop det, at miraklerne sker lige foran næsen på publikum, og ofte i deres egne hænder, gør, at det er personlig underholdning, som man med garanti husker.

Ofte bliver Ole bestilt til at lave en kombination af stand-up trylleri og close-up/walk-around magi ved bordene.

 

Del på de Sociale Medier

Facebook
Twitter
LinkedIn
Interesseret i denne kunstner?

Så send en helt uforpligtende forespørgsel