Tryllekunstner Ole Larsen

Magisk underholdning

Del på de sociale medier

Din garanti! Ole Larsen har mere end 10 års erfaring som professionel tryllekunstner. Hvad enten dit behov er underholdning til fødselsdag, bryllup eller anden fest, er du garanteret en stor oplevelse, når valget falder på Ole Larsens trylleri.

 

Underholdning til Reception

Ved reception og åbent hus arrangementer bliver tryllekunstner Ole Larsen ofte bestilt til at underholde gæsterne i starten, give dem grineoplevelser og ryste dem sammen.

Ole Larsens stærke trylleri vil være en gevinst ved enhver reception. Folk får med det samme løsnet op over for hinanden, og pludselig har alle et naturligt fælles samtaleemne… Hvordan gjorde han det?

Ole Larsen underholder ikke kun ved receptioner, men bliver ofte anvendt i forbindelse med personalefester, kundearrangementer, salgskurser m.m.

 

Underholdning til fest

Fester – hvad enten det er i firmaregi eller privat har det fælles formål at de gerne skulle give gæsterne en god oplevelse, som de husker længe efter. Tryllekunstner Ole Larsen kan være det ekstra krydderi, der gør at dine gæster husker netop din fest som noget særligt.

Ole involverer folk i sin optræden på en behagelig måde og hans trylleri foregår helt tæt på.. Ja ofte lige foran næsen på dine gæster. Close-up trylleri med Ole Larsen er personlig underholdning og en uforglemmelig oplevelse.

Som et spændende alternativ til en traditionel gave, kan du også vælge at overraske festens arrangør eller festens midtpunkt med en fælles oplevelse for alle… tryllekunstneren Ole Larsen

 

Underholdning til julefrokost

Julefrokost og firma festarrangementer er et af Ole Larsens specialer. Her tryller han ofte helt tæt på blandt folk og involverer publikum personligt. Dette giver gæsterne en fælles oplevelse og er et samtaleemne. Underholdning til julefrokoster for større forsamlinger på 200 gæster eller derover kan også arrangeres. Her vil Ole typisk alliere sig med en eller flere af sine tryllekolleger.

Som et spændende alternativ til en traditionel gave, kan du også vælge at overraske festens arrangør eller festens midtpunkt med en fælles oplevelse for alle…

 

Julefrokost med magi!

TRYLLEKUNSTNEREN OLE LARSEN

I Tryllekunstneren Ole Larsen show er hovedingredienserne. masser af grin, overraskelse og magi.

Han giver folk festlige og uforglemmelige oplevelser med trylleri og magi helt tæt på.. magiske øjeblikke hvor alt tilsyneladende kan lade sig gøre.

Netop det at miraklerne sker lige foran næsen på publikum, og ofte i deres egne hænder, gør at det er personlig underholdning, som man med garanti husker.

Ofte bliver Ole bestilt til at lave en kombination af Stand Up trylleri og Close Up / walk around magi ved bordene.

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Tryllekunstner Ole Larsen, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Tryllekunstner Ole Larsen

For booking af Tryllekunstner Ole Larsen ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.