Trylologi

Magiske foredrag

Del på de sociale medier

Trylologi – magiske foredrag

Med Trylologi får du det bedste fra både foredrag og underholdning: masser af interessant viden krydret med førsteklasses tryl – og en god portion publikumsinddragelse.

Udgangspunktet for foredraget er, at selvom nogle føler sig dumme, når de bliver “snydt” af en tryllekunstner, så er det i virkeligheden fordi menneskehjernen er utroligt effektiv og kompetent, at det kan lade sig gøre.

Hvordan tryllekunstneren benytter sig af sindets faldlemme til at give en ekstraordinær oplevelse afdækkes igennem en kombination af forskning, optiske illusioner og live trylleri.

Foredraget giver desuden publikum viden, som er relevant både i hverdagen (fx hvordan du med et meget simpelt greb undgår at overspise i buffeten) og inden for de fleste professioner (fx hvordan du får andre til hurtigt at stole på dig). Publikum får nemlig indblik i hvordan menneskets kognition og perception fungerer, og hvorfor hjernen så let lader sig imponere og overraske af tryllekunstnerens færdigheder.

Trylologi er det rette valg, hvis dine gæster eller deltagere gerne må gå hjem med lidt hjerneguf at tygge på. Det kan fx være til:

  • inspirationsarrangementer
  • fyraftensmøder og fredagsforedrag
  • kultur-events
  • netværksmøder

Trylologi kan fåes på dansk eller engelsk. og indholdet af foredraget kan vinkles, så det passer til netop dit arrangement.
Tidligere vinkler inkluderer så forskellige temaer som design, marketing, læring, kommunikation, kreativitet, tillid og koreografi.

Varighed: 45-90 minutter.

Bag Trylologi finder du:
Frederikke Tholander – psykolog. Frederikke arbejder til hverdag som designpsykolog, hvor hun benytter sin omfattende viden om menneskers kognition, perception, emotion og adfærd til at hjælpe designerne med at skabe mere intuitive og brugervenlige oplevelser. Hun er uddannet cand.psyc. fra Aarhus Universitet og har i knap 10 år arbejdet som designkonsulent, aktuelt for den globale designvirksomhed Designit.

David Tholander – tryllekunstner. Igennem de seneste 15 år har David optrådt vidt forskellige steder, lige fra en rutsjebane i fart til teatersale med 1.600 publikummer. Som tryllekunstner udforsker han tryl og magi håndværksmæssigt, teoretisk og kunstnerisk. Han er desuden uddannet i fysisk teater fra l’École Internationale du Théâtre Jacques Lecoq i Paris, og er medlem af det internationale teaterkompagni The Krumple, som har turneret i bl.a. Frankrig, Norge og New York.

 

Testimonials

[translated from Danish. See originals below.]

”It is such a fascinating cocktail the two young people are introducing, that it captivates from the first second.
Frederikke and David have a wonderful charisma; they spice it with humour and warmth, so you feel in safe hands.

I have made use of them several times for Caféva-events and can only give my warmest recommendation.
Could you wish for anything better, than learning more about your own brain, while being entertained.”

– Pia Mourier, Specialist in Clout and Nonverbal Communication

”At a college event day for all teachers, we need to have something to think about and bring home. And we got it!
It was absolutely educational and entertaining at the same time, and you are great together!”

– Kirsten Højrup, headmaster at FOF Vendsyssel

”David and Frederikke were very vivid and lively, when they visited Den frie Lærerskole in Ollerup. They delivered a personal, professional and well prepared evening, where dialogue, academic skills and humour was paramount. They kept a fine balance between being interesting, relevant and sensational. The psychology and the magic complemented each other well in a diverse, entertaining and educational show.”

– Mads Overvad Nielsen, chairman for the students at Frie Skolers Lærerforening ___________________________________________________________________________

“Det er en så fascinerende cocktail de to unge mennesker bringer på banen, at de fænger én fra første sekund.
Frederikke og David har en skøn udstråling, de krydrer det hele med humor og varme, så man føler sig i trygge hænder.

Jeg har benyttet dem flere gange til Caféva-arrangementer og kan kun varmt anbefale dem. Kan man ønske sig noget bedre, end at blive klogere på sin hjerne, imens man bliver underholdt.”

– Pia Mourier, Specialist i Gennemslagskraft og Kropslig Kommunikation

“På en højskoledag for alle undervisere, skal vi skal have noget at tænke over og have noget med hjem. Og det fik vi!
Det var absolut både lærerigt og underholdende på samme tid, og I er super sammen.”

– Kirsten Højrup, skoleleder for FOF Vendsyssel

“David og Frederikke var særdeles levende og veloplagte, da de gæstede Den frie Lærerskole i Ollerup. De leverede en personlig, professionel og velforberedt aften, hvor dialogen, faglighed og humor var i højsædet. De holdt en fin balance mellem at være interessant, relevant og opsigtsvækkende. Psykologien og trylleriet supplerede hinanden godt i et afvekslende, underholdende og lærerigt show.”

– Mads Overvad Nielsen, formand for de studerende i Frie Skolers Lærerforening

 

The balance between the lecture and the performative magic show elements was just right. I think audience response is a good pointer for that right: they were silent, participating, in awe and laughing at the ‘right’ moments. I think it was a perfect fit!

Thanks so much again!

– Karen Verschooren, STUK Kunstenscentrum – House for Dance, Image and Sound; Leuven, Belgium

 

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Trylologi, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Trylologi

For booking af Trylologi ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

Book kunstneren

Del på de sociale medier

Klik på et billede for at downloade

Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

1

Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

2

Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

3

Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

4

Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.