wille-lund-bifald

Del på de sociale medier

Wille og Lund - Video

Skuespiller Mads Wille og tankelæser Anders Lund optræder med et tankevækkende og underholdende show, der nok skal få hårene til at rejse sig. Showet tager én med tilbage i tiden, dengang da magi, mystik og hypnose var med til at skabe smukke, sjove og underholdende illusioner. Det bliver helt sikkert sjovt og lidt uhyggeligt.

Magi, mystik og hypnose

Med udgangspunkt i magi, spøgefulde seancer og urgamle ritualer vil skuespiller Mads Wille og mentalmagiker Anders Lund sammen med publikum udføre en såkaldt eksorcisme. Du vil blandt andet opleve tilskuere, som afkoder skjulte tegn, finder glemte genstande, taler i tunger, bliver besat af ånder og kommunikerer med de døde. Dette ganske unikke show giver et underholdende indblik i, hvordan man pludselig kan rive tæppet væk under ellers gængse antagelser og forestillinger om virkeligheden. Showet åbner en dør til en verden, der til hverdag er skjult for moderne mennesker.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Wille og Lund, er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement, og vi vil vende tilbage med priser på Wille og Lund.

For booking af Wille og Lund ring til Trylleri.dk: Booking tlf: 7026 0100

  Book kunstneren

  wille-lund-bifald

  Del på de sociale medier

  Wille og Lund - Video

  Vi hjælper dig hele vejen - Sådan booker du

  1

  Oplys om arrangementets størrelse, og evt. navn på ønskede kunstner. Benyt formularen eller ring tlf. 7026 0100

  2

  Sammen finder vi den kunstner der matcher publikum, budget og arrangementet bedst.

  3

  Når aftalen er på plads, fremsendes en kontrakt til underskrift hos jer. - herefter underskriver vi vores del.

  4

  Sammen planlægger vi afviklingen af arrangementet - Så oplevelsen kan blive magisk og enestående.